Festivalyje „Weekend Baltic“ – Tiesto, M. Garrixas ir „Radistai“

„Weekend Baltic“ gros ir populiarusis M.Garrixas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Weekend Baltic“ gros ir populiarusis M.Garrixas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2016, 9:50 AM, atnaujinta May 25, 2017, 12:00 PM

Rugpjūčio 4-6 dienomis Estijos mieste Pernu vyksiantis festivalis „Weekend Baltic“ pristato didžėjų – superžvaigžę Martiną Garrixą, kuris pernai festivalyje pristatė pritrenkiantį savo šou.

M.Garrixas buvo vienas iš geriausiai publikos įvertintų atlikėjų, tad jo paskelbimo šiais metais buvo laukiama su nekantrumu.

M.Garrixas užkariavo pasaulio elektroninės muzikos topus su kūriniu „Animals“, kuris užėmė pirmąsias vietas Didžiosios Britanijos ir Belgijos radijo stočių „topuose“.

Negana to, festivalyje savo pasirodymą patvirtino ir dar viena megažvaigždė, tikras legenda ir vienas didžiausių vardų elektroninės muzikos pasauyje – Tiesto.

Tiesto buvo pirmasis diskžokėjas, kuris savo pasirodymą surengė olimpinių žaidynių atidarymo metu. Tiesto taip pat tapo pirmuoju didžėjumi, kuris į savo pasirodymą pardavė visus bilietus 25 tūkstančiams žiūrovų.

Festivalis turės ir lietuvišką akcentą. „Weekend Baltic“ gros puikiai visiems lietuviams žinomi radijo ir TV laidų vedėjai – „Radistai“. Šiuo metu ant bangos esantis duetas savo energija ir puikiai parinkta muzika bandys sužavėti ne tik Lietuvos, bet ir visų Baltijos šalių publiką.

Brangiausias visų laikų festivalis Baltijos šalyse į savo atlikėjų gretas pasikvietė ir „drum'n'bass“ atlikėją Netsky, kuris visai neseniai išpardavė visus bilietus į pasirodymą Estijoje, olandų didžėjų ir prodiuserį Doną Diablo, visada kupiną energijos DJ Bl3nd, o „live“ sceną papildys kaimynai iš Latvijos – „Brainstorm“.

Taip pat prie festivalio dalyvių sudėties prisideda: Pep & Rash, Justin Prime, Watermät, „PeR“, NOEP, „Würffel“, Epordwerk, „I Wear* Experiment“, „Temper2“, Kristjan Hirmo, Kert Klaus, MHKL, Erki Sarapuu, Andres Puusepp, Sven Aursoo, Bad J, Planeet, Dr.PhilGood, Bombossa Brothers, Paulas Oja, Kermo Hert, Lia Lasse, Ex DaBass, Second Level, Niskerone, Orkidea, Futuristik, Hot’n Handsome, Coverk x Byte, Alex Wave, Heavyweight ir Diana D.

Ketvirtadienį, rugpjūčio 4 dieną scenoje pasirodys: Avicii, Knife Party, Steve'as Aoki, Darude, Deorro, DVBBS, Example'as, Jackas Perry, Lost Frequencies, „Matisse & Sadko“, Mr.Belt & Wezol, Redfoo, „Sigma“, Sam Feldt, TJR, Will Sparks, „Infected Mushroom“, Ummet Ozcan.

Penktadienį, rugpjūčio 5 dieną pasirodys: Axwell & Ingrosso, Aronchupa, „Disciples“, Otto Knows, Michaelas Calfanas, Chicane, Robinas Schulzas, Showtek, Syn Cole, „Headhunterz“, Brennan Heart, Elina Born, Tigerlily.

Šeštadienį, rugpjūčio 6 dieną pasirodys: Afrojackas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alanas Walkeris, „Rudimental“, Isacas Elliotas, Alexas Mattsonas, ATB, „Bassjackers“, Sigala, Tungevaag & Raaban, „Cartoon“, Wildstylez, Proteus, Coone, „Da Tweekaz“.

M.Garrixo vaizdo klipas „Animals“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.