Išgirskite: Ž. Gečas uždainavo „Eurovizijos“ laimėtojo kūrinį

Ž.Gečas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Ž.Gečas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2016, 12:52 PM, atnaujinta May 23, 2017, 10:37 AM

Birželio 1-oji ne tik praneša apie vasaros pradžią. Šiandien minima ir Vaikų gynimo diena, su kuria pasveikinti mažuosius ateities kūrėjus nusprendė ir dainininkas Žygimantas Gečas.

Pasitelkdamas būrį mažųjų padėjėjų, „X faktoriaus“ atradimas Žygis nusprendė skirti dėmesį vaikams ir parodyti, kad jie – svarbi visuomenės dalis.

„Vaikai yra mūsų pasaulio geroji pusė. Jie dažniau nei mes, suaugusieji, šypsosi, daugiau juokiasi, tačiau kartais yra mažai pastebimi, – sako atlikėjas. – Tarptautinė vaikų gynimo diena yra puiki proga parodyti bent keletą tų nuostabių vaikų, kurie yra šalia mūsų“.

Žinoma, daina gali pasirodyti ir girdėta, nes tai praeitų metų „Eurovizijos“ nugalėtojo Manso Zelmerlowo kūrinys, kuris Žygiui pasirodė labiausiai tinkamas šiai progai.

„Iš tiesų šią dainą pasirinkau atsitiktinai. Lankau vokalo pamokas pas Baibą Skurstenę–Serdiukę, o per jas ji man rekomenduoja pamokų pabaigoje padainuoti vieną ar kitą dainą, – pasakoja Žygis. – Viena jų buvo „Children of Tomorrow“, kuri mus abu labai „užkabino“. Daina yra tikrai neypatingai žinoma, tačiau labai jauki, turinti savo šarmą, todėl ir nusprendėme ją pasirinkti“.

Tačiau kas gi tie šaunūs pritariamieji vokalai? „Mūsų kelius suvedė ta pati mokytoja Baiba Skurstenė–Serdiukė, – neslepia dainininkas. – O mano pagalbininkai klipe yra jos auklėtiniai – Vilniaus Tarptautinės mokyklos vaikų choras! Labai smagūs vaikai, kurių talentu negalima abejoti.“

Įkvėptas gražaus kūrinio ir šaunaus laiko dainuojant, Žygis atvirauja, kad jau netrukus klausytojams įteiks staigmeną – savo naująjį kūrinį: „Užtenka tyliai sėdėti, reikia veikti! Kaip bebūtų, labai myliu muziką ir supratau, kad be jos gyventi man yra labai sunku, todėl sėdau prie kūrybos lapo ir jau greitai pristatysiu jausmingą savo kūrybos dainą“, – planus atskleidžia atlikėjas.

Jo atlikta M.Zelmerlowo daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.