„Eurovizijoje“ dainavusią K. Juodzevičiūtę kai kas ten nuvylė

LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Kotryna Juodzevičiūtė iškart po pergalės pareiškė, kad tai ne pabaiga. Rodos, kad talentingos merginos dideli užmojai pamažu tampa realybe: aktyvi koncertinė veikla, interviu bei intensyvus filmavimų grafikas papildė moksleivės dienotvarkę.

K.Juodzevičiūtė.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
K.Juodzevičiūtė.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2016, 4:54 PM, atnaujinta May 22, 2017, 4:18 PM

Prieš mėnesį atlikėja dalyvavo viename didžiausių tarptautinių dainų konkursų – „Eurovizijoje“ kartu su Donatu Montvydu, kur buvo viena iš pritariančiųjų vokalisčių. „Ilgiuosi „Eurovizijos“. Buvo gera – visur skambėjo muzika, visi tiesiog gyveno „Eurovizija“.

Jei pasakydavau, kad esu pritariančioji atlikėja, visi stebėjosi ir sveikino“, – šypsosi septyniolikmetė.

Jau šį šeštadienį 19 val. Palangos muzikos klube „Ramybė“ pasirodysianti atlikėja teigia, jog tarptautinis dainų konkursas suteikė neaprėpiamos patirties, o svarbiausia – dar kartą patvirtino faktą, jog Kotryna negali gyventi be muzikos ir visą savo gyvenimą nori sieti su ja: „Ten jautiesi kaip aukščiausio lygio atlikėjas, visi rūpinasi tavimi, šokinėja aplink.“

Tačiau ne viskas auksas, kas auksu tviska. Visas „eurovizinis“ blizgesys turi ir savų trūkumų. „Man asmeniškai nepatinka, kai visos pasirodymo detalės yra apgalvotos – žvilgsnis, judesiai, net emocija. Aš dainuodama stengiuosi būti ekspresyvi ir nenuspėjama, natūrali. Bet puikiai suprantu, kad be to Eurovizijoje neįmanoma apsieiti“, – savo nuomonę išsako K.Juodzevičiūtė.

Būtent natūralumą ir ekspresiją dainininkė pažada visiems šeštadienį muzikos klube „Ramybė“ susirinksiantiems žiūrovams. O šią vasarą tokių pasirodymų ketina surengti dar ne vieną – Kotryna pasirodys „Rusnės festivalyje“ bei „Kultūros naktyje“. O svarbiausia – ji savo gerbėjams ruošia dar vieną dovaną – naują dainą.

„Apie ją nedaugžodžiausiu. Kai ji bus – visi išgirsite, o šiuo metu intensyviai lavinu balsą su vokalo mokytoja“, – šypsosi mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.