Pamatykite: gimtadienį atšventusi „Arbata“ pristato naują klipą

Pastaruoju metu grupei „Arbata“ netrūksta pokyčių ir veiklos: jubiliejinis, 15-os metų gyvavimo, koncertas, naujas būgnininkas, grupės gitaristo Povilo persikėlimas gyventi į Varšuvą. Pokyčiai, kasdienis lėkimas ir grupės veikla – viskas perteikiama naujame grupės vaizdo klipe „Norisi verkti“.

Grupė „Arbata“.<br>„No Photography“ nuotr.
Grupė „Arbata“.<br>„No Photography“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2016, 11:46 AM, atnaujinta May 22, 2017, 8:39 AM

Nauju kūriniu „Arbata“ išlieka ištikima pozityvumui kūryboje. Dažniausiai ašaros siejasi su liūdesiu, tačiau kūrinys „Norisi verkti“ yra apie džiaugsmą ir būseną, kai yra nepaprastai gera.

„Praėjusį penktadienį atšventėme 15-ąjį grupės gimtadienį, atvykusių jo paminėti kartu ir pasiklausyti koncerto buvo tiek daug, kad erdviame „Artistų“ klubo kieme klausytojams pritrūko kėdžių. Kiekvienas atėjęs žmogus parodė, kad tai kuo aš gyvenu ir darau yra ne veltui“, – mintimis apie džiaugsmą dalinosi grupės vokalistas Andrius Zalieska–Zala.

„Šiaip įvykio, kuris privestų prie ašarų, dar nėra buvę, bet kiekvienas kartas, kai lipi į sceną, kai po koncerto nusilenki klausytojui, petys į petį stovėdamas su savo geriausiais draugais ir kolegomis, išties būna ypatingas ir nepamirštamas įvykis, tai visada atperka nuovargį, skaudančią nugarą nuo instrumento ir pakrauna karmos bateriją!“ – dalinasi mintimis apie kūrinio temą ir asmenines patirtis Sigitas Lobė.

Vaizdo klipe visi grupės nariai pasidalino savo kasdienybės akimirkomis, asmenine aplinka, laisvalaikio veiklomis, maloniomis akimirkomis. Šis klipas tapo ir simboliniu atsisveikinimu su grupės būgnininku Šarūnu Dignaičiu, kuris dėl asmeninių priežasčių apsisprendė palikti grupę. Jį pakeitė Andrius Valčiukas.

Naujasis grupės klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.