Jazzu ir M.Pitrėnas kviečia romantiškai praleisti naktį pajūryje

Rugpjūčio 5-ąją, kai pajūrys prisipildys romantiškai nusiteikusių poilsiautojų, populiariosios muzikos žvaigždė Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Modesto Pitrėno vadovaujamas orkestras surengs nepamirštamą koncertą Klaipėdos vasaros estradoje.

Jazzu ir M.Pitrėnas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Jazzu ir M.Pitrėnas.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2016, 11:32 AM, atnaujinta May 21, 2017, 3:27 AM

Dirigentas M.Pitrėnas ir atlikėja Jazzu jau baigia dėlioti būsimojo koncerto muzikinį paveikslą: skambės visi geriausi jos hitai, užsienio autorių kūrinių versijos, o taip pat – džiazo standartai.

„Tai bus prisipažinimas jausmuose intymiomis baladėmis“, – apibendrina M.Pitrėnas.

Jazzu pritaria, kad tai bus itin romantiška vasaros naktis pajūryje. „Vasarą po žvaigždėtu dangumi, gyvai grojant orkestrui tikiesi romantikos, melancholijos. O aš esu patologinė melancholikė“, – šypsodamasi prisipažįsta dainininkė.

Ją jaudina orkestro perteikiama muzikos galia, Jazzu pasineria į garsų jūrą visa galva. „Orkestras iškart nuteikia kitaip“, – sako atlikėja, visus paragindama neatidėlioti vasaros planų ir nepraleisti šio išskirtinio pasirodymo.

Su M.Pitrėnu ji greitai rado bendrą kalbą. O kiekvienas, bent šiek tiek pažįstantis Jazzu, žino, kad ji mėgsta stebinti. Todėl neverta abejoti, kad pirmam tokios apimties koncertui su orkestru dainininkė ypatingai ruošiasi ir yra dėmesinga kiekvienai detalei.

Lietuvišką pajūrį, o ypač Nidą, Jazzu myli rudenį. Tačiau šįkart publiką į pasimatymą Klaipėdos vasaros estradoje kviečia pačiame sezono įkarštyje – rugpjūčio 5-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.