„Galapaguose“ įsikurs populiarus Vilniaus baras „Liverpool“

„Indie“ roko vakarėliais pagarsėjęs Vilniaus baras „Liverpool“ liepos 29-30 dienomis turės savo atskirą sceną muzikos ir pramogų festivalyje „Galapagai“. Be gyvų koncertų ir diskotekų, festivaliautojai šioje lokacijoje galės susitikti su grupėmis, varžytis vieni su kitais muzikinėmis žiniomis ar šiaip pasilinksminti „stand up comedy“ performansuose.

„Liverpool“ zonoje bus galima susitikti ir su grupe „Abudu“.<br>R.Šeškaičio nuotr.
„Liverpool“ zonoje bus galima susitikti ir su grupe „Abudu“.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2016, 11:16 AM, atnaujinta May 19, 2017, 12:52 PM

„Pažadame, kad šoksite iki paryčių su „The Shoes“, „Franz Ferdinand“, „Colours of Bubbles“, „Kings of Leon“, „The Killers“, MGMT, „Florence and the Machine“ bei daugeliu kitų!“ – grojaraščio juodraščius atskleidžia „Liverpool“ atstovai.

Festivalio „Galapagai“ suteiktoje „Liverpool“ teritorijoje vyks ir jaukūs festivaliautojų pašnekesiai su muzikantais apie jų kūrybinį gyvenimą.

Pokalbiuose dalyvaus grupės juokingai artimais pavadinimais „Abudu“ ir „Abii“, taip pat vaikinas, vienas sklidinai perpildantis klubus – „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius. „Liverpool“ scenoje gros ir su publika bendraus „Monkey Tank“, „Frank Fitts“, Berlyno metro susikūrusi kompanija „Alright Gandhi“.

Abi festivalio dienas nuo 15 val. „Liverpool“ erdvėje vyks žaidimas „Music Quiz“.

Tiems, kurie vis dėlto tingi krutinti smegenis festivalyje, irgi bus ką veikti „Liverpool“ zonoje: pavakariais ten vyks „Komediena“ – „stand up comedy“ performansai, kuriuose dalyvaus Jaroslavas Michalkevičius, Mindaugas Černiauskas, Marius Krasuckas, Modestas Jarmalavičius ir svečias iš JAV – Vaughnas Bruno.

„Susikoncentravę ties juokelių rašymu, izoliuotoje patalpoje praleidę kelis mėnesius, jie prirašė daug „stand up’ų“, dar daugiau išbraukė. Rašė, juokėsi, gaila, nesijuokė kiti. Bet dabar – viskas paruošta ir laukia jūsų juoko ir plojimų!“ – praneša organizatoriai.

Kadangi „Liverpool“ propaguoja ir skatina jaunųjų menininkų kūrybą, todėl viso festivalio metu vyks meninės dirbtuvės ir piešimas prie scenos, kuruojamas menininkės Godos Augunaitės.

O dar neataušusiems nuo Europos futbolo čempionato aistrų bus pasiūlyta kitokia interaktyvi pramoga. „Prie mūsų jungiasi ir šaunioji „foos-in“ komanda, kuri ne tik organizuos stalo futbolo turnyrą, bet ir pamokys šito žaidimo subtilybių“, – sako „Liverpool“ scenos atstovai.

Festivalis „Galapagai 2016“ vyks Zaraso ežero saloje. Pagrindiniai šių metų atlikėjai – „Milky Chance“, „Gorgon City“, Shakka, Silvana Imam, „Leon Somov & Jazzu“, „Lilas ir Innomine“, ką tik „Žalgirio“ stadioną nugriovęs „G & G Sindikatas“ ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.