Atskleista, kiek po „Eurovizijos“ uždirba jos laimėtoja Džamala

Šiemet „Eurovizijos“ konkursą laimėjusi dainininkė Džamala gali džiaugtis ne tiktai išaugusiu populiarumu, bet ir pastorėjusia pinigine.

Pergalė „Eurovizijoje“ dainininkei Džamalai tikriausiai padės praturtėti.<br>T.Bauro nuotr.
Pergalė „Eurovizijoje“ dainininkei Džamalai tikriausiai padės praturtėti.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2016, 9:58 AM, atnaujinta May 15, 2017, 2:35 PM

Ukrainos žiniasklaida šios savaitės pradžioje paskelbė pokalbį su vienos Kijevo renginių agentūros vadovu, kuriame jis atskleidė dainininkės honoraro dydį.

Anot jo, iki pergalės „Eurovizijoje“ ukrainiečių atlikėja už koncertą gaudavo apie 4,5 tūkstančio eurų – ir tai ne visada.

„Kai kuriuos pernai rengtus jos koncertus tekdavo atšaukti, nes tiesiog nebūdavo parduodama pakankamai bilietų“, – pasakojo koncertų organizatorius.

Po „Eurovizijos“ viskas pasikeitė – teigiama, kad dabar norint pasikviesti Džamalą koncertuoti tektų mokėti 20 tūkstančių, o švenčių dienomis – 25 tūkstančius eurų.

Visą vasarą atlikėja turėjo daugybę pasiūlymų koncertuoti, o rudenį ketina surengti gastroles, per kurias pasirodys ne tik Ukrainoje.

„Eurovizijos“ laimėtoja Lietuvoje lankėsi birželį – surengė koncertą Vilniuje, Katedros aikštėje. Prieš tai buvo kalbama, kad rudenį ji turėtų koncertuoti Vilniaus ir Klaipėdos arenose, tačiau šios kalbos kol kas nepasitvirtino.

Pergalę „Eurovizijoje“ pelniusi Džamala laimėjo ne tik padidėjusį populiarumą, bet ir teisę Ukrainai rengti šį didžiausią Europos dainų konkursą.

Norą jį rengti buvo pareiškę šeši miestai, tačiau dabar kovą tęsia trys – Kijevas, Odesa ir Dnipras.

Džamala anksčiau buvo sakiusi, kad tinkamiausia būtų Odesos kandidatūra, tačiau pažymėjo, kad nė vienas šių miestų neturi didelės, „Eurovizijai“ tinkamos arenos.

Nors apsispręsti dėl vietos „Eurovizijos“ rengėjai žadėjo iki rugpjūčio 1-osios, šis terminas pratęstas iki kitos savaitės vidurio. (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.