Domui Česnulevičiui – pritrenkianti M. Mikutavičiaus staigmena

Lietuvos padangėje nušvito nauja žvaigždė. Antradienio vakarą Vilniaus „Vasaros terasoje“ įvykęs solinis Domo Česnulevičiaus koncertas pažėrė krūvą staigmenų ne tik žiūrovams, bet ir patiems atlikėjams.

Su D.Česnulevičiumi scenoje uždainavęs M.Mikutavičius nustebino ir patį jaunąjį atlikėją.<br>G.Bartuškos nuotr.
Su D.Česnulevičiumi scenoje uždainavęs M.Mikutavičius nustebino ir patį jaunąjį atlikėją.<br>G.Bartuškos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2016, 12:18 PM, atnaujinta May 14, 2017, 9:57 AM

Žiūrovams Domas yra žinomas iš TV projekto „X faktorius“, tačiau lietingą vakarą vykusiame koncerte jaunasis atlikėjas visus nustebino savo autorinių dainų repertuaru. 

Koncerto metu buvo neįmanoma nepastebėti Domo panašumo į jo projekto mokytoją M.Mikutavičių ir net buvo girdimi komentarai, kad tai jaunasis Marijus, tačiau niekas negalėjo tikėtis to, kas įvyko.

Antrojoje koncerto dalyje scenoje pasirodė M.Mikutavičius ir patyliukais prisijungė prie pritariančiųjų vokalų. Balsų pasikeitimas privertė atgal žvilgtelėti ir to vakaro žvaigždę Domą Česnulevičių.

Šis netikėtas posūkis tapo staigmena ne tik į koncertą susirinkusiems žiūrovams, bet ir pačiam atlikėjui, rodos, trumpam užgniaužė kvapą. 

Vėliau Domas prisipažino, kad M.Mikutavičius yra vienas iš jo didžiausių idealų ir ši staigmena jam labai daug reiškia. Nedaug pradedančiųjų atlikėjų gali pasigirti, jog pirmojo solinio koncerto metu jiems pritarė pats Marijonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.