Išgirskite: „eurovizininkas“ A.Pojavis grįžta su nauja daina

A.Pojavis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Pojavis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2016, 6:37 PM, atnaujinta May 14, 2017, 2:07 AM

Prieš trejus metus Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavęs dainininkas Andrius Pojavis džiaugiasi svarbiu karjeros žingsniu – rugsėjo viduryje pasirodys antrasis jo albumas „7“.

Kaip jau anksčiau skelbė lrytas.lt, Ispanijoje gyvenantis atlikėjas šį savo darbą išleis, padedamas gerbėjų.

Metų pradžioje interneto platformoje „Kickstarter“ jis paskelbė kampaniją, kurios metu kvietė paremti naujojo albumo įrašus – mainais siūlydamas diskus su autografu, ranka rašytus kūrinių tekstus, specialų akustinį koncertą, vakarienę kartu ir kitas dovanas.

Iš viso dainininkas tikėjosi surinkti 6000 eurų – per mėnesį jam tai pavyko.

Valensijos studijoje „Cut“ įrašytas albumas bus išleistas rugsėjo 16-ąją – kompaktinės jo plokštelės bus išsiųstos parėmusiems šį projektą, o visi kiti galės muziką įsigyti ir išgirsti skaitmeninėse muzikos parduotuvėse.

2013-aisiais „Eurovizijos“ konkurse Malmėje A.Pojavis su kūriniu „Something“ pateko į finalą ir jame užėmė 22-ąją vietą. Tuo metu Italijoje gyvenęs atlikėjas pusmečiui grįžo į Lietuvą, surengė koncertų seriją, o tada su šeima vėl išvyko – iš pradžių į Didžiąją Britaniją, tada – į Ispaniją.

Anonsuodamas naują albumą, atlikėjas pristatė vieną jame skambėsiančių dainų „Air Of The Place“. Siūlome ją įvertinti lrytas.lt skaitytojams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.