Išgirskite: grupė MOVO pristato pirmąją naujo albumo dainą

Grupė MOVO.<br>I.Žydelio nuotr.
Grupė MOVO.<br>I.Žydelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2016, 11:25 AM, atnaujinta May 13, 2017, 9:03 AM

„Tai kada leisit naują albumą?“ – į šį klausimą, kurį MOVO dažnai girdėjo jau turbūt nuo pat savo pirmojo, dabar grupė atsako: „Netrukus!“. Tiksliau – jau šį rudenį.

O iš pradžių akimirkos išlaukę MOVO su maloniu jauduliu pristato pirmąjį singlą „Kalnuose“ – titulinį ir, kaip sako patys grupės nariai, geriausiai naują albumą bei naują skambesį atspindintį kūrinį. Taip, kaip nuo pirmų veržlių gitaros garsų ir netikėtai su būgnais pasikeitusio ritmo prasideda užtikrinta ir energinga „Kalnuose“, grįžta ir MOVO.

Grupė atsispiria nuo prieš daugiau nei trejus metus išleisto debiutinio albumo „Mano Aš“ ir šoka aukštyn, tolyn ir gylyn. MOVO nariai patys mėgsta sakyti, kad „Kalnuose“ ir visas naujasis albumas yra jų brandesnės kūrybos pradžia. Linas, Augustas, Tomas ir Mantas ir toliau daug dėmesio skiria lietuviškam dainų tekstui, jo prasmei bei skambesiui ir chirurgiškai gilinasi į net pačius smulkiausius muzikinius momentus, kuriančius MOVO skambėjimo visumą.

Pirmąjį albumą grupė įrašinėjo specialiai ieškotame atokiame mediniame name, siekdami erdvios ir autentiškos akustikos bei skambesio. Kadangi tai pasiteisino, šiemet MOVO taip pat kuriam laikui išnyko iš Vilniaus, savo įprastų gyvenimų ir užsidarę nuošalioje sodyboje atsidavė vien muzikai ir įrašams.

Rezultatas – šviežias, brandus ir stiprus albumas su 10 naujų kūrinių, kuriuos MOVO nekantrauja paleisti į virtualias, radijo, koncertines ir visas kitas įmanomas erdves.

Artimiausias grupės pasirodymas – rugsėjo 22 d. Vilniuje, klube „Artistai“.

„Nekantraujame susitikti su savo klausytojais. Gerokai užsisėdėjom repeticijų salėje ir jau pasiilgome koncertinio jaudulio. Tai bus puiki proga mūsų gerbėjams prisiminti MOVO koncertų atmosferą, belaukiant albumo pristatymo turo, kuris turėtų įvykti lapkričio mėnesį“, – sakė MOVO grupės nariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.