Gėjų klubo „Soho“ sezoną pradės XXL dydžio diskotekų diva

Rugsėjo 23 dieną, penktadienį, sostinės naktinis klubas „Soho“ skelbia ilgai lauktą, 10-ojo sezono pradžią. Kaip jau ir tapo įprasta, vieno iš ryškiausių sostinės klubų naujajame sezone bus visko: nuo pasaulinio lygio šokių muzikos žvaigždžių pasirodymų, termometro stulpelius iki maksimumo užkeliančių pašėlusių vakarėlių ir netikėčiausių teminių renginių.

Ekstravagantiškasis italas Massimo save vadina XXI amžiaus „disco“ karaliene.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Ekstravagantiškasis italas Massimo save vadina XXI amžiaus „disco“ karaliene.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2016, 10:48 AM, atnaujinta May 13, 2017, 3:25 AM

Po nedidelio apšilimo su techno virpesius iš San Paulo atvežančiu duetu Casal Belalugosi, „Soho“ naująjį sezoną ketina sutikti „Soho Live“ renginių serijos pasirodymu – svečiais iš Italijos. Įspūdingų gabaritų diva, „Italo disco“, „hi-nrg“, „acid house“ ritmus grakščiai paskaninantis tiesiog žavingu falcetu, ekstravagantiškasis italas Massimo, arba Maksas, šį kartą ne tik pakvies įvertinti provokuojančius sceninius kostiumus ir savo kūrybines naujienas, bet ir atidarys jau dešimtąjį „Soho“ renginių sezoną.

Tie, kuriems jau teko sėkmė matyti „Hard Ton“ gyvai, iki šiol prisimena, kad vakarėlis buvo tiesiog laukinis. Jiems ir apie leiblus, plokšteles ar disko pilvuką pasakoti neprireiks. Kitiems, galima užsiminti, jog „Hard Ton“ atvyksta ne vienas. XXI amžiaus „disco“ karaliene prisistatančiam Maksui diskotekoje talkins jo palydovas, kuris pasirodymų metu paprastai lieka nepastebėtas – Mr.Wawashi.

Nekaltybę Vilniuje su „Porno melody“ renginių serija praradęs „Hard Ton“ duetas šį kartą ne tik perduoda linkėjimus nuo sėkmingiausiu Lietuvos disco eksportu laikomo lietuvio, kylančios „Italo disco“ žvaigždės Mario Moretti (Bordello A Parigi), bet ir sugrįžta su trenksmu. Ir dėl to, kad visų pasiilgo, ir dėl to, kad dar nebuvo gėjų klube. Na, gal ir buvo, bet Vilniaus klube tai tikrai dar ne.

Kaip ir priklauso ryškiausiems „Soho“ klube vykstantiems vakarėliams, sezono atidarymo metu iškils trys skirtingos scenos ir dvi šokių erdvės. Prieš ir po karščiausiais muzikos ritmais atmosferą kaitins ilgametis „Soho“ rezidentas DJ Perfuro bei geriausių hitų ir šokti verčiančių melodijų kaltininkas DJ Gyvatnešis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.