Tadas Juodsnukis: „Pagaliau atėjo laikas, kai nieko nebebijau!“

Talentingą ir puikų vokalą turintį dainininką Tadą Juodsnukį, gerbėjų džiaugsmui, pagaliau vėl galima išvysti televizijos eteryje. Ir čia atlikėjas grįžo su trenksmu – naujojo sezono „Muzikinės kaukės“ pirmojoje laidoje jis tapo absoliučiu nugalėtoju.

T.Juodsnukis laidoje „Muzikinė kaukė“ įkūnijo grupės „Bon Jovi“ lyderį.<br>I.Miltenienės nuotr.
T.Juodsnukis laidoje „Muzikinė kaukė“ įkūnijo grupės „Bon Jovi“ lyderį.<br>I.Miltenienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-03 17:34, atnaujinta 2017-05-11 13:33

Šio savaitgalio projekte dainininkas įkūnijo žymios roko grupės „Bon Jovi“ lyderį ir atliko dainą „Always“. Panašu, jog atlikėjo pirmosios laidos sėkmę nulėmė ne tik puikus ir iki smulkmenų išdirbtas pasiruošimas, bet ir jam pačiam artimas muzikos stilius bei mylimas atlikėjas: „Esu didžiulis „Bon Jovi“ gerbėjas, jie – viena mėgstamiausių mano grupių, tad buvau labai laimingas, gavęs progą atlikti vieną gražiausių roko baladžių. Su kuo gi daugiau, jei ne su mano mylima grupe galėjau gauti tokį įvertinimą“.

Atlikėjas patikina, kad šis personažas buvo labai dėkingas ir leido atkleisti plačias balso galimybes, išskirtines manieras bei efektingą išvaizdą. Tuo tarpu kitos savaitės iššūkis, pasak atlikėjo, daug sudėtingenis, mat būsimos antrosios laidos įkūnytas personažas – Edmundas Kučinskas.

„Na, „Bon Jovi“ labai artima, tiek stiliumi tiek atlikimu, o štai čia jau visai kas kita...“, – šypsodamasis apie E.Kučinsko dainą „Už tuos, kurie“, kurios atlikimą žiūrovai pamatys antrojoje laidoje, pasakoja atlikėjas ir priduria, jog tikrai ne lietuvių estrados dainininkas yra personažas, į kurį persikūnyti yra sunkiausia.

Ne paslaptis, jog vienoje iš laidų Tadas atliks Irūnos Puzaraitės-Čeponienės dainą. Būtent moters išvaizdos bei manierų perteikimas Tadui tapo vienu sunkiausių išbandymų: „Tai paprasčiausiai atrodė neįveikiama dėl mano fiziologinių savybių. Na, ar įsivaizduojate, kaip turėtų atrodyti dviejų metrų ūgio su aukštakulniais mano sudėjimo Irūna?“ – šypsodamasis klausia atlikėjas ir priduria, kad tokio pobūdžio persikūnijimai yra smagiausia šio projekto dalis, ne tik jam, bet ir visai prie pasirodymų prisidedančiai komandai.

„Žinote, baisiausia, kad daug kas sakė, jog tapau labai simpatišku ir išvaizdžiu transvestitu. Nežinau, čia komplimentas ar ne“,- juokdamasis apie pirmąjį gyvenime persirengimą moterimi pasakoja Tadas.

Dainininkas pripažįsta, jog didžiąją laiko dalį dabar užima pasiruošimas naujoms laidoms. Grafikas įtemptas, o į jį energingas atlikėjas spėja įtraukti dažnus koncertinius pasirodymus, repeticijas su miuziklais bei naujai ruošiamus projektus, apie kuriuos kalbėti ankstoka: „Repetavimas užima išties nemažai laiko, bet pats procesas – gyvenimo variklis. Pagaliau nėra rutinos, kiekvieną dieną sutinku daugybę „fainų“ žmonių, kasdien įvyksta kažkas naujo. Kai visą dieną sukuosi tokiame tempe, vakare grįžtu ir gerą valandą tiesiog sėdžiu tyloje – išsijuokęs, išsibendravęs, išsidainavęs“.

Artimiausiuose T.Juodsnukio planuose –  gastrolės gruodį su mylimu miuziklu „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“, nauji soliniai koncertai bei savojo muzikinio stiliaus atradimas.

„Pagaliau atėjo laikas, kai nieko nebebijau ir galiu būti savimi niekam nepataikaudamas – nebeesu jaunas ir naivus, vis norintis kažkam įtikti. Pagaliau išsiugdžiau tvirtą charakterį ir su laiku, tikiu, susiformuos toks pat tvirtas ir aiškus mano muzikinis kelias“, – sako dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.