Su sužadėtiniu išsiskyrusi Lady Gaga pristatė širdį veriančią dainą

Lady Gaga.
Lady Gaga.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2016, 8:30 PM, atnaujinta May 11, 2017, 2:25 AM

Dainininkės Lady Gagos niekas nematė tokios laimingos kaip tuomet, kai ji susitikinėjo su aktoriumi Tayloru Kinney. Todėl neverta nė abejoti, kad skyrybos su sužadėtiniu stipriai paveikė dainininkę.

Įveikusi širdgėlą Lady Gaga grįžo prie darbų visu pajėgumu. Atlikėja pabaigė kurti naują muzikinį albumą „Joanne“, kurį šiuo metu pristatinėja.

Į jį bus įtraukta ir jau hitu spėjusi tapti daina „Perfect Illusion“ bei prieš kelias dienas visuomenei pristatytas kūrinys „Million Reasons“.

Kantri stiliaus daina sutelkia dėmesį į santykių pabaigą. Tai širdį veriantis kūrinys apie pasibaigusią meilę.

„Turiu šimtus milijonų priežasčių išeiti, bet, mažyti, man reikia tik vienos geros priežasties, kad pasilikčiau“, – dainuoja Lady Gaga. Savo šeštojo albumo pristatymui Lady Gaga renkasi paprastų barų intymumą, o ne arenų erdves. Toks pasirinkimas logiškas – naujasis albumas, į kurį sudėta 11 dainų, yra labai asmeniškas, intymus. Albumo pavadinimu pagerbiama dainininkės teta, tėvo sesuo, kuri mirė būdama 19-os. Be to, Joanne yra antrasis Gagos vardas. Albumas turi pasirodyti spalio 21 dieną.

„Šis įrašas buvo apie mane, mėginančią suprasti savo tėvą ir jo gedulą, – sakė Lady Gaga. – Tai taip pat įrašas apie mane, besistengiančią suprasti save, ir klausiančią, kur toliau eisiu gyvenime. Nes iš tiesų, dalykas, kurio labiausiai ieškau, yra jaustis susijusiai su žmonija, jaustis susijusiai kaip žmogui. Tad Joanne yra, žinot, tarsi Lady Gaga, jei ištrini visą tą šlovę.“

Albumo, kuriame, pasak Lady Gagos, yra ir kantri, ir „funk“, ir popmuzikos, ir dar daug ko, šaknys glūdi jos karjeros pradžioje ir muzikoje, kuri „uždegė“ jos širdį, kai ji pradėjo rašyti ir dainuoti mažose salėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.