Atšauktas „Eurovizijos“ žvaigždės S. Lazarevo koncertas Vilniuje

Rusijos dainininkas Sergejus Lazarevas, lapkričio pradžioje turėjęs koncertuoti Lietuvos sostinėje, neatvyks.

S.Lazarevas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Lazarevas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2016, 11:37 AM, atnaujinta May 10, 2017, 6:06 AM

Trečiąją vietą „Eurovizijos“ konkurse šįmet užėmęs, o žiūrovų balsavimo lentelėje pirmas buvęs dainininkas Vilniuje ketino koncertuoti „Compensa“ salėje. Lrytas.lt prieš porą savaičių jis pasakojo, kad atliks geriausių kūrinių programą „The Best“.

Tai turėjo būti pirmasis solinis S.Lazarevo, kuris „Eurovizijoje“ surengė įspūdingą pasirodymą pagal kūrinį „You Are The Only One“, pasirodymas Vilniuje.

Tačiau antradienį ryte koncerto rengėjai portalui lrytas.lt pranešė, kad šis pasirodymas neįvyks, o pinigai įsigijusiems bilietus bus grąžinti.

„Priežastis – problemos dėl dainininko gastrolių pasikeitimų. S.Lazarevo koncertų grafikas – perpildytas, atsirado nenumatytų koncerto planavimo problemų, todėl į Lietuvą atvykti šįkart jis negalės. Atsiprašome žiūrovų“, – sakė koncertą rengusios agentūros „Bravo Events“ atstovas.

Bilietų pirkėjai dėl pinigų grąžinimo turėtų kreiptis elektroniniu paštu info@bilietai.lt iki gruodžio 20 dienos.

Šįmet Lietuvoje – neįprastai daug atšauktų koncertų didelėse salėse ir erdvėse. Dėl įvairių priežasčių mūsų šalies publika nesulaukė dainininkių Janet Jackson, Laros Fabian, Jose Carrero, buvo atšauktas Karklės muzikos festivalis, o vakar paaiškėjo, kad šią savaitę neįvyks ir atlikėjų Kim Wilde bei Belindos Carlisle koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.