Filipas Kirkorovas koncerto metu partrenkė moterį. Ir jaučiasi teisus!

Smūgis moteriai tūkstantinės publikos akivaizdoje. Garsus dainininkas Filipas Kirkorovas net neneigia, kad savo koncerto metu nepagarbiai pasielgė su arčiau bandžiusia prieiti gerbėja. Pasak jo, gerbėjos būna itin įkyrios, o tai erzina.

F.Kirkorovas.<br>T.Bauro nuotr.
F.Kirkorovas.<br>T.Bauro nuotr.
F.Kirkorovas.<br>LR archyvo nuotr.
F.Kirkorovas.<br>LR archyvo nuotr.
F.Kirkorovas.<br>LR archyvo nuotr.
F.Kirkorovas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 5, 2016, 3:32 PM, atnaujinta May 9, 2017, 1:21 PM

Visa tai nutiko Toljatyje, Rusijoje. Ten buvo surengtas koncertas dabar jau itin iškalbingu pavadinimu „Aš“. F.Kirkorovas koncerto metu nulipo nuo scenos ir pradėjo išdidžiai eiti tarp eilių. Vaizdo įraše matyti, kaip moteris strykteli iš vietos ir artinasi prie tviskančiu kostiumu vilkinčio artisto. F.Kirkorovas, regis, net neatsigręžė, vos pajutęs, kad už nugaros kažkas dedasi, regis,  atsivėdėjęs trenkė. Moteris parkrito. Dainininką lydėję šokėjai pasilenkė moteriai padėti. Kiti teigia, kad dainininkas tiesiog ryžtingai patraukė savo apsiausto skverną, ant kurio užlipo moteris. 

Rusijos estrados karaliumi tituluojamas F.Kirkorovas taip šiurkščiai išsišoksta ne pirmą kartą. Daugiau nei prieš dešimtmetį Rostove prie Dono jis apšaukė žurnalistę Iriną Arojan. Liepė jai nemojuoti papais, neerzinti savo rausva palaidine ir nešdintis iš salės. Visa tai palydėjo riebiais rusiškais keiksmažodžiais.

Režisierė Marina Jablokova nukentėjo fiziškai: 2010-aisiais ruošiantis pasirodymui „Auksinis gramofonas“, scenos žvaigždė susinervino, kad į veidą nukreiptas prožektorius. Paprašytas luktelėti, kol technika bus suderinta, Filipas pasiuto ir ėmė mušti moterį. Tai pasiekė teismą – dainininkas atsiprašė M.Jablokovos ir sumokėjo piniginę kompensaciją.

Vaizdo įraše maždaug nuo 54 sekundės matyti kraupus incidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.