Albumo apžvalga. „Radistai DJs“ „On Road“

Didžėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius – vieni įtakingiausių šių dienų Lietuvos pramogų pasaulio veikėjų, vedantys radijo ir TV laidas, turintys savo festivalį ir rengiantys pasirodymus klubuose, į kuriuos vos telpa gražios merginos.

„Radistai“ R.Mackevičius (kairėje) ir J.Nainys.<br>T.Bauro nuotr.
„Radistai“ R.Mackevičius (kairėje) ir J.Nainys.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2016, 8:05 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 10:04 AM

Viso to, atrodo, jiems negana, todėl yra ir šis muzikos albumas – jau antras dueto karjeroje. Tema – slidi, nes net jei idėjos – pačių „Radistų“, šiuos kūrinius studijoje, tikėtina, apdorojo visai kiti talentai, kurie viršelyje nėra minimi (nors užkulisiuose jų vardai gerai žinomi).

Kita vertus, vieša paslaptis, kad panašiai atsiranda ir daugelio ryškiausių pasaulio EDM žvaigždžių įrašai, tad didelės pražangos čia nėra.

Atmetus šias abejones, turime 38 minutes „skanios“ šokių muzikos – nuo vasariškos gaivos ir lengvos melancholijos (kūrinys „You-u-u“) iki aštriau kapojančių ritmų (albumą baigianti „Alright“).  Kartais skambesys primena vasarą Vilniuje viešėjusį skandinavų talentą Kygo ir kitas šių dienų užsienio šokių muzikos garsenybes, bet būtent į tai, panašu, „Radistai“ ir taikosi.

Daugiau nei pusė kūrinių – įrašyti su Lietuvos ir užsienio vokalistais, nuo rokerių „Freaks On Floor“ dainininko Justino Jaručio iki seksualiai šnabždančios amerikietės Nicos Brooke (jau gerai žinomos Lietuvos šokių muzikos gerbėjams) ir 2016-ųjų Lietuvos muzikos sensacijos Daddy Was A Milkman.

Būtent su juo įrašyta „Breathe In“ ir jausmingas Donato Montvydo balsas kūrinyje „Wicked Games“ yra ryškiausios šio albumo akimirkos. Mėgstantiems komercinę šokių muziką – puikus pramogų garso takelis, dvelkiantis kelionėmis, romantiškomis pažintimis, saulėlydžiais ir vakarais prie jūros (kurios ošimas pradeda vieną čia skambančių kūrinių „Home“).

Įvertinimas – 8 iš 10.

„Radistų“ klipas „On Road“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.