Anželos Adamovič pokyčiai: naujame projekte spindės seksualumu

Dainininkė Anžela Adamovič žengia naują solinės karjeros žingsnį. Ryškumas, pašėlę muzikos ritmai ir seksualumas – visa tai gerbėjams žada TV projektų išgarsinta dainininkė.

A.Adamovič nuo šiol scenoje pasirodys su dviem puikiai šokančiomis merginomis.<br>A.Navickaitės-Balčienės nuotr.
A.Adamovič nuo šiol scenoje pasirodys su dviem puikiai šokančiomis merginomis.<br>A.Navickaitės-Balčienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 2:05 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:09 AM

Kaip teigia pati atlikėja, Lietuvoje yra susiduriama su tam tikromis baimėmis: „Neretai pastebiu, kad viešai skleisdami emocijas, esame labiau konservatyvūs, tačiau viduje nevengiame susidomėjimo vakarietišku ryškumu, seksualumo spindesiu. Vakarų popkultūra klesti kurdama efektingus pasirodymus“.

Žvilgsnis į Vakarus ir Anželos meilė poprokui bei „r'n'b“ lėmė, kad naujoji jos programa bus paremta būtent šiais muzikos žanrais.

„Mane nuo seno žavėjo trankesnė, aštresnė muzika. Todėl nusprendžiau, kad reikia nepamiršti savo prigimties, vidinių jausmų, kurie jau labai nori ištrūkti, – sako atlikėj. – Atėjo metas ir Lietuvos publikai parodyti kai ką naujo“.

Tačiau jai teko ir susidurti su tam tikrais netikėtumais.

„Pradėjau ieškoti „r'n'b“ ir poproko stiliaus dainų, kurias galėtų pasiūlyti muziką kuriantys prodiuseriai, tačiau labai nustebau pamačiusi realią situaciją – neradau tinkamų kūrėjų, kurie galėtų pasiūlyti tai. Bet tikiu, kad tai tik laikini nesklandumai“, – nuostabos neslepia dainininkė.

Vienas lauke ne karys, todėl savo muzikinę programą Anžela kuria dar su dviem merginomis: „Aš manau, kad būdamas vienas scenoje negali surengti pakankamai efektingo pasirodymo, o ką jau kalbėti apie būsimus muzikos stilius, kurių tempas ir šokio judesiai vyraus programoje. Todėl į kompaniją pasikviečiau dvi labai šaunias merginas – Kamillą Lil'K Ir Violetą DaQueen. Šios merginos yra daugkartinės Lietuvos ir Europoje vykstančių įvairių renginių čempionės bei specializuojasi hiphopo Ir „Lady like“ stiliuose.

Kol dar esame muzikos prodiuserio paieškose, noriu pasidžiaugti jau įvykusia fotosesija, kuri puikiai atspindi mūsų būsimąjį stilių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.