Girmantė Vaitkutė kviečia Kalėdas švęsti džiazo ritmu

Gražiausios metų šventės sostinėje su kaupu apdovanos tuos, kurie vertina ne tik išskirtiniu balsu, bet ir širdimi „transliuojamą“ muziką.

G.Vaitkutė.<br>T.Bauro nuotr.
G.Vaitkutė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 11:48 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:52 PM

Būtent toks vakaras gruodžio 20 d., antradienį, džiugins kalėdinio Girmantės Vaitkutės koncerto publiką pramogų salėje „Vakaris Vilnius“.

Programoje, kurią parengė įsimintino balso savininkė ir ant scenos jai talkinsiantys profesionalūs instrumentalistai, atsitiktinių „ingredientų“ nėra. Koncertas buvo ilgai brandintas ir kompiliuotas su užsidegimu, išpažįstant didelę meilę muzikai.

Šiluma prisodrintas vakaras, suplanuotas paskutinę savaitę prieš Kalėdas, daugeliui turėtų suteikti impulsą stabtelti šventinio pasiruošimo siautulyje ir tiesiog pasimėgauti artėjančio stebuklo laukimu.

„Kiekvieno džiazo koncerto laukiu su ypatingu jausmu širdyje – nes tai muzika, kurios tiesiog negali suvaidinti. Kai grojame su Andrejumi Polevikovu ir jo grupe, džiazas neturi ribų. Kviečiame pasinerti į mūsų muzikinius atradimus“, – šypsosi Girmantė, sugrįžtanti į „Vakario“ sceną su muzikos gurmanams puikiai pažįstamu A.Polevikovo trio.

Publikos, jaukiai pasklisiančios prie staliukų „Vakario“ erdvėse, laukia kalėdinės dvasios persmelktas muzikinio nesvarumo „seansas“ – lengvas, bet tuo pat metu praturtinantis. Jaudinantis koncertas pakylės ir kvies dalintis tuo, kas nematerialu, tačiau vertinga.

„Jazz Kalėdos“ su Girmante scenoje skleis dar nepatirtas emocijas ir tuo pat metu – vokalistės gerbėjams jau puikiai pažįstamus muzikinius vaizdus. Koncerte skambės aranžuoti džiazo standartai, kuriuos papildys specialiai šiai progai dedikuoti akcentai. Netikėtumo prieskonių vakarui suteiks su liaudies dainomis persipinsiantys džiazo motyvai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.