Sasha Song, R. Kirilkinas ir A. Janonis šėlo gėjų klube

Penktadienio naktį Sasha Song pirmą kartą pristatė savo naujausią eurovizinę dainą gyvo garso koncerte populiariausiame Lietuvoje gėjų klube „Soho“.

„Soho“ klubą judino garsūs šalies dainininkai.<br>A.Dzimidavičiaus nuotr.
„Soho“ klubą judino garsūs šalies dainininkai.<br>A.Dzimidavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2016, 4:25 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:23 PM

„Tikriausiai reikia pasiekti tam tikrą dugną, kad pradėtum kilti į viršų.“ – taip svarstė Sasha Song – arba Dima Šavrovas – Lietuvos publikai pažįstamas dar nuo tos dienos, kai būdamas dvylikametis berniukas sudainavo garsiąją dainą „Mamai“.

Praėjęs du dešimtmečius trukusius kūrybinio augimo, priklausomybės, apkalbų ir šlovės etapus – Lietuvos prezidento padėkos laišką už nuopelnus Lietuvai Sasha Song gavo dar būdamas paauglys, 2009 m. atstovavo Lietuvą muzikiniame konkurse „Eurovizija“ ir tapo vieninteliu mūsų šalies atstovu, gavusiu specialų prizą iš organizacijos „OGAE Rest of the World“ už geriausią tų metų „Eurovizijos“ pasirodymą pagal pasaulinį internetinį balsavimą – šiandien Sasha Song teigia pagaliau atradęs asmeninę laimę ir vidinę ramybę.

Ir visa tai – naujai kuriamos muzikos dėka. Atlikėjas ir vėl žada dalyvauti nacionalinėje atrankoje į 2017 m. vyksiantį Eurovizijos konkursą.

Koncerte penktadienio naktį taip pat pasirodė dainininkai Audrius Janonis ir Ruslanas Kirilkinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.