R. Kazlas: „Mano koncerte Vilniuje turėtų skraidyti du kormoranai“

Po neabejotinai sėkmingų „Tokių koncertų“ Klaipėdoje ir Kaune, kurie sulaukė šiltų žiūrovų vertinimų, Rolandas Kazlas ir „Pakeleiviai“ jau šį penktadienį (gruodžio 16 d.) koncertuos Vilniaus „Siemens“ arenoje.

R.Kazlo koncerto Kaune akimirka.<br>D.Čėplos nuotr.
R.Kazlo koncerto Kaune akimirka.<br>D.Čėplos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 12:13 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:41 PM

Ko išskirtinio būtų galima tikėtis sostinės žiūrovams ir kokie būtų asmeniški atlikėjo pageidavimai, prieš koncertą, pasiteiravome paties R.Kazlo.

„Į „Tokį koncertą“ sostinėje neatvyksiu privačiu lėktuvu ir neapsistosiu prabangiame viešbutyje. Nakvosiu namie, į koncertą atvažiuosiu jau pavalgęs ir nuosavu automobiliu, papuoštu keturiomis žieminėmis padangomis.

Prieš „Tokį koncertą“ nebus apšildančių grupių, mes su „Pakeleiviais“ į sceną išeisime jau apšilę savarankiškai. Be to, kaip teko pastebėti, apšildančių grupių pasirodymo metu, klausytojai atvirkščiai, belaukdami atlikėjų dažnai atšala ir pagrindinę koncerto dalį stebi sustingę, o „Tokiame koncerte“ sąstingiui – NE.

Ar bus specialiųjų efektų? Turėtų… Viso koncerto metu po areną turėtų skraidyti du specialiai tam paruošti ir iš pajūrio atsigabenti Lietuvos karališkieji kormoranai. Vienas jų simbolizuos artėjančius apdegusio ugninio gaidžio metus, kitas nesimbolizuos nieko, tiesiog skraidys po areną ir reklamuos savo paslaugas, kurias teikia Lietuvos pajūryje.

Ar nustebinsiu scenine apranga? Apranga, žinoma, bus ir bus tokia, kokia man tinka ir kokią aš mėgstu dėvėti. Galų gale, kaip sakoma: „Pagal drabužį sutinka, tačiau vis tiek bando įsivaizduoti nuogą…“.

„Toks koncertas“ šiemet sostinėje vienintelis – sau nepasiliksime nieko, išdalinsime ir padovanosime žiūrovams viską, kuo esame turtingi šiuo metu. Jei vis dar svarstote, ar eiti į „Tokį koncertą“, tikrai jus suprantu… Aš taip pat tik po labai ilgų dvejonių apsisprendžiau – eisiu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.