Pamatykite: pribėgusi plaukikė netikėtai išmaudė atlikėją Sashą Songą

Pirmadienio popietę Sasha Songas drauge su kūrybine grupe filmavo „eurovizinės“ dainos „Never Felt Like This Before“ vaizdo klipo epizodą Dainavos baseine, Kaune. Tuo metu netikėtai iš pasalų jį užpuolė plaukikė Diana Jaruševičiūtė.

D.Jaruševičiūtė iš pasalų puolė dainininką Sashą Songą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
D.Jaruševičiūtė iš pasalų puolė dainininką Sashą Songą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 11:55 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:37 PM

Jau dvi savaites vykstantys intensyvūs naujojo vaizdo klipo filmavimai eina į pabaigą, filmuota net 8 skirtingose lokacijose visoje Lietuvoje. Nufilmuoti klipą pagal dainos idėją labai sudėtinga, nes tai turi būti kompleksiškas, tačiau „skanus“, neperspaustas siužetas.

„Dainos idėja – tai, kad vaikai gali pasiekti gyvenime viską. Aš noriu motyvuoti jaunąją kartą būti drąsius ir tiesiog skrieti gyvenimo siūlomais keliais. Vaizdo klipe mes turėsime šešis personažus – krepšininką, lenktynininką, muzikantą, neįgalią sportininkę, plaukikę ir šokėją. Kartu su profesionalia kūrybine grupe – operatoriumi bei režisieriumi Mantu Sadausku, režisuojančiu fotomenininku Audriumi Dzimidavičiumi, prodiuseriu Andriumi Lideikiu ir kitais – pažadame sukurti nepamirštamą vaizdo klipą, kurį žiūrėsite ne vieną kartą. Šiais metais pasitikėjimas savimi dar tik auga, vis prisimenu, jog 2009 metais Lietuva laimėjo „Euroviziją“ per pasaulinį balsavimą internetu, pirmą ir iki šiol paskutinį kartą“, – teigia Sasha Songas.

„Baigus filmuoti vieną iš epizodų su plaukike Diana Jaruševičiūte ketinau įrašyti kvietimą palaikyti mane „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje, tačiau nutiko tai, ko visiškai nesitikėjau, – man kalbant Diana prabėgdama specialiai mane įstūmė į baseiną su visais drabužiais ir daiktais.

Žinoma, pačiai Dianai ir kūrybinei grupei buvo daug juoko, tad ir pats neiškenčiau – pradėjau juoktis ir po šio incidento su dalimi komandos nusprendėme nusifotografuoti, tačiau ir tą kartą nelikau sausas, šįsyk mane ir Dianą išmaudė mūsų operatorius Mantas“, – pasakojo dainininkas.

Plaukikė teisinosi, jog ji tiesiog taip norėjo pašmaikštauti, nes su kūrybine grupe ir pačiu Sasha Songu jautėsi labai laisvai, juto šiltą ryšį filmavimo metu.

Svarbu pabrėžti, jog ši plaukikė nėra iš kelmo spirta, kaip ir pati Rūta Meilutytė, nes turi nemažą sportinių trofėjų sąrašą: 2014 m. pasaulio vaikų žaidynėse Australijoje pelnytos antra ir dvi trečiosios vietos. Europos žaidynėse 2015 m. Baku – 9 vieta.

„Iš pastarojo Lietuvos čempionato parsivežiau 8 medalius – 4 aukso, 3 sidabro ir 1 bronzos. Estafetiniuose plaukimuose su komandos draugėmis pasiekėme du naujus Lietuvos suaugusiųjų rekordus“, – džiaugėsi Diana.

Nufilmuotas jos kvailiojimas su Sasha Songu:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.