Londone gyvenanti Donata Virbilaitė sveikina su Kalėdomis: „Širdį traukia į Lietuvą“

D.Virbilaitė ir Š.Šimelionis.<br>G.Akelio nuotr.
D.Virbilaitė ir Š.Šimelionis.<br>G.Akelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2016, 11:06 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:17 PM

Jau daugiau nei penkerius metų ne Lietuvoje gyvenanti atlikėja Donata Virbilaitė pastaruosius metus vis dažniau varsto Vilniaus oro usto duris.

„Pasiilgau namų“, – šypsosi atlikėja. Nors anglų kalba iš jos lūpų skamba dažniau nei gimtoji, širdį vis dažniau traukia Lietuvos link. 

Iš Turkijos į Londoną persikėlusi dainininkė tapo ir dažnu svečiu Vilniuje, kur ruošia naują akustinę autorinių dainų programą kartu su gitaros virtuozu Šarūnu Šimelioniu. 

Prieš pusmetį Donatos gerbėjų puslapyje pasirodė keletas gyvo garso įrašų iš televizijos laidų, kuriuose duetas atlieka dainuojamosios poezijos žanro kūrinius. Kompanija sulaukė keliasdešimties tūkstančių peržiūrų ir šimtų žinučių su teigiamais komentarais bei palaikymu.

„10 metų kaip išprotėjusi laksčiau scenoje dainuodama linksmas ir trankias dainas tam, kad sužavėčiau ir pralinksminčiau klausytoją, o, pasirodo, tereikėjo prisėsti!“ – juokiasi atlikėja.  

Profesionalią komandą subūrusi Donata kartu su Šarūnu pristato pirmąjį kūrinį skirtą artėjančioms šventėms – naujai atgimusią atlikėjos dainą „Gal tai Kalėdos“. Gyvo garso prisistatymas nufilmuotas Vilniaus Senamiesčio teatre.

Filmavimo ir montavimo darbais rūpinosi seni Donatos draugai – reklaminių klipų kūrėjai „Insane“, garso suvedimas atliktas Lauryno Gaidžio „Sounds Blue Studios“ studijoje. 

„Besiblaškant po pasaulį, ypač prieš Kalėdas, labiausiai trūksta artumo ir draugų, todėl žinojimas, kad turiu pas ką grįžti ir su kuo galiu įgyvendinti beprotiškiausias idėjas, man džiugina širdį“, – sako mergina ir kartu su Šarūnu artėjančių švenčių proga visiems linki daugiau meilės, supratimo ir šypsenų.

Šiltas kalėdinis jos įrašas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.