Naujųjų metų naktį – „Poliarizuotų stiklų“ koncertas

Šiemet Vilniaus gyvos muzikos klubas „Tamsta“ savo svečiams paruošė ypatingą Naujųjų metų sutikimo programą – magišką ir ryškiaspalvę poliarinę naktį. Neabejotinai įspūdingiausias Naujųjų vakaro koncertas vyks su gyvomis roko legendomis, lietuviškos scenos pažibomis – grupe „Poliarizuoti stiklai“.

„Poliarizuoti stiklai“.
„Poliarizuoti stiklai“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-23 11:00, atnaujinta 2018-02-09 21:07

„Tamstoje“ dar niekada nesame sutikę Naujųjų metų, todėl manome, kad šis klubas – geriausia vieta sukurti poliarizuotą naktį. Mokslininkai ištyrė, kad planetos taip išsidėstė ir pirmą kartą pasaulio istorijoje poliarizuota naktis įvyks būtent šioje scenoje“, – pasinerti į svaiginančios šventės sūkurį su specialia šventine programa kviečia Šarūnas Mačiulis ir kiti grupės nariai.

„Poliarizuoti stiklai“ – ilgamečiai scenos kolegos, jau 30 metų išlaikantys savo originalią, pradinę sudėtį ir aktyviai dalyvaujantys muzikiniame Lietuvos gyvenime. Jų roku alsuojančioje muzikoje galima išgirsti rokenrolo, kantri, džiazo ir dainuojamosios poezijos skambesių.

Nėra sunku įžvelgti, jog tai grupė, kurios nariams svarbiausias dalykas – buvimas scenoje, kuri yra atsidavusi savo muzikai ir kuri dievina bendravimą su savo gerbėjais. Nebijantys juokauti ir dainuoti gyvai „Poliarizuoti stiklai“ moka užkrėsti gyvenimo optimizmu ir džiugia nuotaika.

Po ilgos pertraukos su trenksmu į sceną vėl sugrįžę muzikantai neslepia ryžto kiekvieną koncertą nustebinti publiką. Turbūt dėl tokio roko legendų užsidegimo jų muzika išjudina ne tik prieš 30 metų susiformavusius grupės gerbėjus, bet ir šiandieninį jaunimą.

Šiemet „Tamstos“ naujametinis koncertas išsiskirs savo lengvumu – klubo svečiai turės progą pasilinksminti skambant patiems geriausiems grupės „Poliarizuoti stiklai“ hitams, kurie giliai įsirėžę visų mūsų širdyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.