Donatas Montvydas per Kalėdas kaitino Alytaus merginų kraują

Antrąją Kalėdų dieną Alytaus sporto ir rekreacijos centro arena tapo Donato Montvydo tvirtove. Čia vykęs antrasis atlikėjo koncertinio turo „TOP 2“ pasirodymas pritraukė beveik du tūkstančius gerbėjų, norėjusių šventes palydėti geros muzikos sūkuryje.

D.Montvydo koncerto Alytuje akimirka.<br>Z.Šilinsko nuotr.
D.Montvydo koncerto Alytuje akimirka.<br>Z.Šilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kotryna Grušauskaitė

Dec 27, 2016, 10:48 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:39 PM

Apie papildomus koncertinio turo pasirodymus Panevėžyje ir Alytuje pasirodžius informacijai spalio mėnesį, atlikėjas žadėjo efektingą šou. Ir tai išpildė jau koncerto pradžioje – nusileido iš arenos palubės, atlikdamas garsųjį savo salto.

Sveikindamasis su susirinkusiais D.Montvydas dėkojo, kad Alytus jį taip šiltai sutinka. Vos prasidėjus koncertui, iš gerbėjos rankų gavęs pliušinį me kutį, atlikėjas jį padėjo ant garso kolonėlės – „padėsiu čia, tegul viską stebi“.

Donatas scenoje nebuvo vienas – viso koncerto metu grojo gyvo garso grupė bei pasirodė nemažas būrys š okėjų. Jiems ir techniniam personalui atlikėjas dėkojo kelis kartus. Atliekant dainą „Mano vasara“, Donatas išliko ištikimas tradicijoms: ant scenos pasikvietė „žavią merginą su kepta duona“ ir skyrė jai i šskirtinį dėmesį.

Koncerto programą sudarė dvide šimt pačių populiariausių atlikėjo dainų, tokių kaip naujojo albumo „#BLCK“ hitai „Wicked games“, „Fly“. Kelių kūrinių metu Donatui pritarė ir Gytis Valickas, repo muzikos gerbėjams geriau pažįstamas kaip Echoes. Į scenos vidurį įnešti pianinas bei gitara ir akusti škai atliekamas Donato dainų popuri nepaliko abejingų – visa arena nu švito mobiliųjų telefonų švieselėmis.

„Gal tai ir ne vieta asmeniniams prašymams, „Aš visada būsiu tavo“ – tai kūrinys, kurį parašiau savo dukrytei. Anksčiau maniau, kad muzika yra vienintelis mano gyvenimo tikslas, dabar manau visai kitaip“, – atviravo atlikėjas.

Įspūdingi šviesų bei vaizdo efektai leido žiūrovams jaustis jaukiai: ekranuose buvo galima išvysti Donato 2016-ųjų metų pasirodymo „Eurovizijoje“, muzikinių klipų ištraukas bei jautrias akimirkas su dukrele Adele.

Prisiminus anksčiau Alytaus arenoje vykusius Džordanos Butkutės koncertus, kuriuose netrūko pirotechnikos elementų, vakar Dzūkijos sostinėje koncertavęs D.Montvydas buvo kuklus – jokių fejerverkų. Tik koncerto pabaigoje, skambant dainai „I‘ve been waiting for this night“, jis atliko salto per degančią kaskadininko nugarą.

Nuo pat pirmų dainos akordų privertęs gerbėjus, tarp kurių daugiausia buvo merginų ir moterų, šokti, Donatas dėkojo jiems už šypsenas ir pasirinkimą Kalėdas š vęsti drauge. Neblėstančia energija garsėjantis atlikėjas ja užkrėtė ir alytiškius: arena skambėjo nuo gerbėjų balsų kartu dainuojant gerai žinomus kūrinius „Norim dar“, „Leisk mylėt“, „Artojų himnas“ ir kt.

Koncertą vainikavo bene populiariausia D.Montvydo daina „Viskas bus gerai“, į šokių aikštelę sukvietusi romantiškai nusiteikusias poreles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.