Sasha Songas džiūgauja: jo rankose – Whitney Houston mikrofonas

Dainininkas Sasha Songas antradienį pasidalino intriguojančia nuotrauka – joje Lietuvos atlikėjas rankose laiko popmuzikos dievaitės, 2012-aisiais mirusios JAV superžvaigždės Whitney Houston mikrofoną.

Sasha Songas pasiskolino mikrofoną, į kurį dainavo pati Whitney Houston.<br>Asmeninio albumo ir „Scanpix/Reuters“ nuotr.
Sasha Songas pasiskolino mikrofoną, į kurį dainavo pati Whitney Houston.<br>Asmeninio albumo ir „Scanpix/Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2016, 2:21 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:36 PM

„Esu laimingas kaip niekada“, – prisipažino atlikėjas, šiuo metu besiruošiantis savo karjeros dvidešimtmečio koncertui ir „Eurovizijos“ atrankai.

Portalui lrytas.lt jis pasakojo, kad profesionalų „Sennheiser“ mikrofoną jam atnešė parodyti vienas studentų – Sasha Songas ne tik koncertuoja, bet ir veda dainavimo pamokas.

„Pasirodo, jo tėvas dirbo vienoje koncertų įgarsinimo įmonėje, kuri prieš daug metų rūpinosi W.Houston koncerto Prancūzijoje techniniu aptarnavimu.

Whitney į šį mikrofoną dainavo dalį koncerto. Paskui mikrofonas liko įmonei, o mano bičiulio tėvas radęs progą jį nusipirko.

Dabar mikrofonas atsidūrė pas jo sūnų – šis atnešė man parodyti.

Iškart paprašiau, kad leistų man į šį mikrofoną dainuoti koncerte – studentas sutiko paskolinti. Su šiuo mikrofonu jau koncertavau „Piano.lt“ salėje, o trečiadienį dainuosiu savo karjeros jubiliejaus koncerte LRT studijoje“, – džiaugėsi Sasha Songas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.