Išgirskite: Dagna pristato dainą, kurią atliks „Eurovizijos“ atrankoje

Dagna pirmą sykį dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Dagna pirmą sykį dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 11:14 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:42 PM

Šiais metais nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje dėl galimybės atstovauti Lietuvai Ukrainoje susikaus ir profesionali dainininkė Dagna su daina „Feel it“.

Muzikantų ir muzikos prodiuserių Kasparo Meginio ir Edgaro Žaltausko kurta daina nebuvo specialiai rašyta šiam „Eurovizijos“ konkursui, tačiau išgirdus jos įrašą studijoje, anot Dagnos, neliko abejonių, kad ji verta skambėti konkurse.

Kaip teigia pati atlikėja, daina „Feel it“ atskleidžia muzikinį skambesį, kurio ji taip ilgai ieškojo.

„Anksčiau, kai sulaukdavau klausimų, kodėl nebandau savo jėgų „Eurovizijoje“, visada sakydavau, kad kai turėsiu TĄ dainą, tada ir dalyvausiu. Šiais metais atėjo tas laikas“, – kalbėjo atlikėja.

Daina, kurios žodžius sukūrė autorė Alina Gadeikytė, yra apie tikėjimą, pasitikėjimą savimi. Apie tai, kad kiekvienas mes esame savo svajonių ir baimių šeimininkas. Tik nuo mūsų pačių priklauso geresnis rytojus.

„Kas seka mano kūrybą, dainas, turbūt pastebės, jog tai nėra pirmoji daina su tokia motyvuojančia žinute. Susidurdama ir pati gyvenime su daugeliu išbandymų, įtampa, kažkokiomis dvejonėmis, stengiuosi ir save visada motyvuoti. Už šios dainos tekstą esu dėkinga autorei A.Gadeikytei. Ji puikiai mane suprato ir perteikė mano mintis dainos žodžiuose“, – teigė Dagna.

Atlikėja pripažįsta, kad jos daina nėra šio konkurso standartas ir tai, jos manymu, yra tik privalumas. Taip pat Dagna kol kas neprognozuoja nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos baigties, nieko nesitiki, tačiau ruošiasi šimtu procentų atiduoti save atrankos scenoje ir mėgautis savo pasirodymais.

Daina „Feel It“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.