M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijai ieškomi repuojantys vaikai

S.Urbonavičius-Samas.<br>R.Šeškaičio nuotr.
S.Urbonavičius-Samas.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-10 12:39, atnaujinta 2017-04-12 11:24

Sausio 27 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje šeštąjį kartą įvyks didžiausia muzikos pasaulio šventė – apdovanojimai M.A.M.A 2016. Netikėta tai, kad šiemet iškilmėse galės pasirodyti ne tik populiariausi šalies atlikėjai, bet ir mažieji muzikos mėgėjai: ceremonijos organizatoriai ieško talentingai repuojančių vaikų.

„Niekada negali žinoti, kuri tavo daina taps hitu, o kuris hitas – mėgstamiausiu vaikų kūriniu. Ko gero, to nenumanė ir „Šventinis bankuchenas“, sukurdamas „Lietuvos istorijos repą“. Tačiau šis kūrinys ir jo animuotas vaizdo klipas ne tik atsidūrė dvejose M.A.M.A 2016 nominacijose, bet ir tapo savotiška mokymo priemone mokyklose.

Net antraklasiai dainuoja šitą dainą mintinai, žino visas istorines datas ir herojus. Tai yra fantastika“, – sako vienas M.A.M.A renginio organizatorių Saulius Urbonavičius-Samas.

Pasak jo, toks „Lietuvos istorijos repo“ posūkis paskatino pagalvoti apie masinį vaikų įtraukimą į M.A.M.A ceremoniją, kurioje jie gautų šansą pasirodyti ant didžiosios renginio scenos arba vaizdo ekrane.

„Mes ieškome vaikų, kurie tikrai šauniai repuoja originalų „Lietuvos istorijos repą“. Kreipiamės į visos Lietuvos mokyklas, muzikos ar istorijos mokytojus, – jei tik žinote, kad jūsų klasėje yra tikri talentai, nuostabiai repuojantys „Šventinio bankucheno“ hitą, arba tėvai, kuriems vaikai jau išūžė ausis su šia daina, – nufilmuokite juos mobiliuoju telefonu ar profesonalia kamera ir atsiųskite mums elektroniniu adresu info@muzikosapdovanojimai.lt.

Be to, šiemet mes ypač norime parodyti, kokia globali yra mūsų Lietuva, todėl jei jūsų vaikai repuoja „Lietuvos istorijos repą“, gyvendami Norvegijoje, Anglijoje, Airijoje, Ispanijoje ar Amerikoje – irgi siųskite mums jų vaizdo įrašus, leiskite jiems patirti didelį ir linksmą nuotykį!

Iš viso ieškome maždaug 20-ies vaikų, todėl kiekvieno šansas – pakankamai solidus“, – sako Samas.

Repuojančių vaikų konkursas tęsis iki sausio 16 dienos. Vaikų mokyklinio amžiaus ribos nėra.

Iškilmių vakarą, sausio 27-ąją M.A.M.A 2016 apdovanojimų muzikinėje programoje taip pat pasirodys Ironvytas, „Lemon Joy“, „Naktinės personos“, „Beissoul & Einius“, „Solo Ansamblis“, Saulius Prūsaitis, „Daddy Was a Milkman“, Merūnas Vitulskis ir daugelis kitų.

Kūrinys „Lietuvos istorijos repas“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.