Agnė Jagelavičiūtė pasitiks M.A.M.A. svečius: „Ten paprastai geriausiai atrodau aš“

Puošniausiuose vakarėliuose visuomet laukiama stilistė Agnė Jagelavičiūtė ir rinkodaros specialistas Saugirdas Vaitulionis sausio 27 dieną vyksiančiuose Lietuvos muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A 2016“ atliks ypatingą misiją.

Agnė Jagelavičiūtė.<br>„Tomas &amp; Lukas“ nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė.<br>„Tomas &amp; Lukas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2017, 12:05 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 8:27 AM

Šįkart jie bus ne didžiųjų iškilmių svečiai, o raudonojo kilimo ceremonijos vedėjai.

Šeštą kartą rengiamų M.A.M.A iškilmių organizatoriai jau įpratino svečius ypač šventiškai pasipuošti. Todėl apdovanojimų raudonasis kilimas – ne mažiau svarbus nei pats renginys, o kai kuriems svečiams netgi svarbesnis, nes šioje erdvėje galima pelnyti maksimalų žiniasklaidos dėmesį.

„Ne paslaptis, kad per M.A.M.A apdovanojimus paprastai geriausiai atrodau aš. Pasižiūrėkime kartu, kam šį kartą pavyks mane nurungti“, – kvatojo Agnė.

„Vieną neoficialų M.A.M.A apdovanojimą aš jau laimėjau – geriausios kompanijos! Aš nežinau, ar galėtų būti geresnė kompanija už Agnę. Ant raudonojo kilimo – su didžiausia šio pasaulio ikona! Tai, būkime atviri, aš pats sau pavydžiu“, – juokėsi Saugirdas.

Šių metų M.A.M.A naujiena – specialūs VIP bilietai, kurie suteikia galimybę juos įsigijusiems žmonėms ne tik stebėti renginį prie stalelių salėje, bet ir atsidurti ten, kur iki šiol patekdavo tik apdovanojimų nominantai ir kviestinės garsenybės: VIP bilietus turintieji taip pat bus laukiami raudonojo kilimo teritorijoje ir po apdovanojimų vyksiančiose dūzgėse „Olympic Casino Donelaitis“.

Šiandien internete jau pasirodė filmukas, kuriame A.Jagelavičiūtė ir S.Vaitulionis patys apžiūri Kauno „Žalgirio“ areną ir kartu su Asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininku Martynu Tyla aiškinasi, kaip šiais metais viskas vyks, kur iškils prestižinių statulėlių teikimo bei muzikinės programos scenos, ir kur bursis ryškiausios šou verslo žvaigždės:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.