Edas Sheeranas grįžta su trenksmu: naujas albumas ir įspūdingi rekordai

Populiarusis britų dainininkas Edas Sheeranas, praėjusius metus skyręs poilsiui ir kūrybai, į muzikos pasaulį sugrįžo įspūdingai.

Edas Sheeranas – vienas populiariausių pasaulio atlikėjų.<br>„Reuters/Scanpix“ nuotr.
Edas Sheeranas – vienas populiariausių pasaulio atlikėjų.<br>„Reuters/Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2017, 2:39 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 8:10 AM

Praėjusią savaitę jis išleido du kūrinius – „Shape Of You“ ir „Castle On The Hill“. Šios dainos tapo tikra sensacija – sudaužė visus įmanomus kūrinių perklausų internete rekordus.

Pavyzdžiui, „Spotify“ platformoje kūrinio „Shape Of You“ per vieną dieną buvo pasiklausyta 7,9 milijono kartų – taip pagerintas pasaulinis rekordas, iki tol priklausęs dainininkės Adele hitui „Hello“.

Per pirmąsias 24 valandas šis kūrinys ten pat buvo išklausytas 6,8 milijono kartų – daugiau nei 2 milijonais pagerindamas „pirmosios dienos“ rekordą, 2015-aisiais pasiektą „One Direction“ dainos „Drag Me Down“. Šiuo metu „Spotify“ skelbia, kad daina „Shape Of You“ šiuo metu yra populiariausia 39 šalyse.

„YouTube“ dviejų naujų E.Sheerano kūrinių per pirmąją parą pasiklausyta 10 milijonų kartų, o per keletą dienų – net 60 milijonų kartų.

Suskaičiuota, kad stambiausiose interneto platformose mažiau nei per savaitę šios dvi E.Sheerano dainos išklausytos daugiau nei 137 milijonus kartų.

Įkvėptas tokios sėkmės, E.Sheeranas (kuris, beje, užpernai koncertavo ir Vilniuje) paskelbė, kad kovo 3-ąją išleis naują, trečiąjį savo albumą „Divide“.

„Jis užima ypatingą vietą mano širdyje – tikrai tikiu, kad tai geriausias mano darbas iki šiol“, – skelbia dainininkas.

Pranešama, kad 25-erių atlikėjo albumą prodiusavo su Rihanna ir The Weeknd dirbęs Benny Blanco, o dainų skambesys bus itin šiuolaikiškas. E.Sheeranas ne tik pats rašė dainas, jas atliko ir padėjo prodiusuoti, bet ir pats nupiešė albumo viršelį.

Albume bus dvylika, o ypatingoje jo versijoje – šešiolika kūrinių.

Pasaulį drebinantys nauji E.Sheerano kūriniai „Shape Of You“ ir „Castle On The Hill“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.