Sasha Song pristato ironišką dainą apie pramogų verslą: „Apie ją kalbės visi“

Sasha Song.<br>D.Umbraso nuotr.
Sasha Song.<br>D.Umbraso nuotr.
„3Sun-C“ gyvuoja jau keletą metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„3Sun-C“ gyvuoja jau keletą metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 10:18 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 3:19 AM

„Eurovizijos“ atrankoje dalyvaujantis atlikėjas Sasha Song pirmadienį pristatė dar vieną staigmeną – dainą, kurią įrašė su reperiais „3Sun-C“.

Dainos idėja – gana kontraversiška, kadangi Lietuvos šou verslo dalimi jau daug metų esantis atlikėjas sudainavo kūrinį, kuriame apie pramogų verslą atsiliepia itin ironiškai.

Pasak atlikėjo, daina gimė dėl to, jog jis dirbdamas vokalo mokytoju neretai sulaukia mokinių, kurie ateina ir prašo „išpopuliarėti“, tačiau viskas ne taip paprasta, sudėtingiausia tą populiarumą išlaikyti.

Todėl ši daina yra ironiškas pasakojimas apie daugelio jaunų žmonių ambicijas tapti žinomais greitai, joje nebandoma nieko įžeisti ar kalbėti apie konkrečius žmones.

„Apie šią dainą kalbės visi“, – juokėsi Sasha Song.

Keisčiausia tai, kad Sasha Song ir „3Sun-C“ (Dovydas, Tomas ir Edgaras) nėra niekada gyvenime susitikę gyvai. Daina buvo įrašyta nuotoliniu būdu. Grupė įrašinėjo Šiauliuose, o atlikėjas Sasha Song savo partiją įrašė Vilniuje.

„Atvirai pasakius, kažin ar pažinčiau tos grupės narius sutikęs gatvėje, nes viena yra matyti nuotraukas socialiniuose tinkluose, o kita – žmones realybėje. Aš jų net nesu matęs gyvai, o mes pristatome bendrą duetą“, – juokiasi Sasha Song.

„Įdomus dalykas, jog vasarą važiavau iš koncerto į Vilnių ir draugas įjungė tos grupės atliekamą dainą, kuri man iškart labai patiko, nes joje buvo ne tik eilinis, linksmas „beatas“, tačiau ir linksma ironija. Tik grįžęs į Vilnių parašiau jiems savo norą kartu sukurti dainą. Ir kaip matome – jie sutiko“, – pasakoja atlikėjas.

Šiauliečių grupė „3Sun-C“ susikūrė 2013 m., nors muzikinę patirtį vaikinai skaičiuoja dešimtmetį.

Nuo susikūrimo grupė sudalyvavo daugelyje renginių, pradedant savo miesto festivaliais „Šiaulių dienos“, „Šiaulių naktys“, baigiant didžiausiais Lietuvoje renginiais – „Galapagai“, „Lietuvos Hip-Hop MC Battle“, „Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimai“.

Milijonus „YouTube“ kanalo peržiūrų grupė pasiekė savo ironišku repo stiliumi apie šių dienų aktualijas, nors pastaruoju metu grupės įrašuose skamba vis rimtesnės temos.

Naujasis Sashos Song ir reperių kūrinys:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.