„Eurovizijos“ atrankos prodiuseris išsklaidė abejones dėl Donny Montello

Dainininkui Donny Montellui (tikrasis vardas – Donatas Montvydas) pirmadienį netikėtai pareiškus, jog šią savaitę pristatys dainą, kurios galimybėmis „Eurovizijoje“ jis tikrai tiki, muzikos pasaulio užkulisiuose pasipylė klaustukai.

L.Lučiūnas patikino, kad Donny Montellas šįmet „Eurovizijos“ atrankoje tikrai nesivaržys.<br>R.Danisevičiaus ir asmeninio albumo nuotr.
L.Lučiūnas patikino, kad Donny Montellas šįmet „Eurovizijos“ atrankoje tikrai nesivaržys.<br>R.Danisevičiaus ir asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2017, 9:13 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:03 AM

Pirmadienį atlikėjas išplatino intriguojančias nuotraukas – kadrus iš naujo savo vaizdo klipo „Screw Me Up“, kuris bus pristatytas šią savaitę.

Tuo pačiu dainininkas pranešė, kad būtinai vėl dalyvaus „Eurovizijoje“, kurioje jau yra Lietuvai atstovavęs du kartus.

Tiesa, konkretesnių detalių jis neatskleidė, tačiau tai pakaitino gandus, esą atlikėjas ketina dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje jau šiais metais.

Gerbėjai jo paskyrose socialiniuose tinkluose puolė klausinėti, kas tai per istorija. Mat nacionalinė atranką į „Euroviziją“ jau vyksta, tarp daugiau nei 50 jos dalyvių nėra pernai „Eurovizijoje“ dainavusio lietuvio vardo.

Visas abejones pirmadienį išsklaidė „Eurovizijos“ atrankos prodiuseris Lauras Lučiūnas.

„Ne, jo šįmet tikrai nėra tarp Lietuvos pretendentų į „Euroviziją“. Jei jis būtų norėjęs dalyvauti, dainą reikėjo pateikti anksčiau.

Galbūt į transliaciją jį pakviesime kaip svečią ar komisijos narį, tačiau jis tikrai nesivaržys dėl kelialapio į konkursą. Bent jau Lietuvoje“, – patikino L.Lučiūnas.

Tikėtina, jog dainininko pareiškimas yra smagus reklaminis triukas, o atrankoje jis ketina dalyvauti ateityje, bet ne šiais metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.