Pamatykite: naujame Donny Montello klipe – erotiškos glamonės su žavia brunete

Ketvirtadienio rytą Donatas Montvydas, scenoje geriau žinomas kaip Donny Montellas, gerbėjams pristatė naujausią savo dainą ir Švedijoje sukurtą vaizdo klipą “Screw Me Up“.

D.Montvydas klipe nusifilmavo su žavia mergina.
D.Montvydas klipe nusifilmavo su žavia mergina.
Donatas Montvydas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Donatas Montvydas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 19, 2017, 9:29 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 10:43 PM

Atlikėjas, kuriam pastaruoju metu plačiai veriasi vartai į pasaulio muzikos industriją, džiaugiasi, kad netrukus daina pasieks ir didžiausias Skandinavijos šalių radijo stotis, bet išskirtinę galimybę ją išgirsti pirmieji turi lietuviai.

Hitu pretenduojantis tapti naujausias Donny darbas „Screw me up“ pasauliui patiekiamas ant lėkštutės kartu su dinamišku vaizdo klipu, kurį režisavo švedė Sascha Jean-Baptiste. Ji ruošė ir pernykštį atlikėjo pasirodymą „Eurovizijoje“ bei režisavo jo dainos „I've Been Waiting For This Night“ klipą.

Visi darbai tradiciškai vyko Švedijoje. Ten atlikėjas praleidžia ypač daug laiko, nes šiuo metu prasideda jo didysis karjeros kelias, lydimas jau pasirašytų sutarčių su Švedijos populiariems artistams atstovaujančia agentūra „Stockhouse“ ir viena iš trijų didžiausių pasaulio muzikos leidybos kompanijų „Warner Music Sweden“.

„Šis klipas pranoks mano visus prieš tai filmuotus Švedijoje. Tai, ką jau sukūriau Lietuvoje per daugelį metų, dabar statau Švedijoje.

Rezultatu esu labai patenkintas, nes tai visos komandos nuopelnas. Veiksmas vyksta Stokholme, bet šįkart ne lauke, o pataluose“, – juokiasi Donny Montellas, klipe įsiamžinęs su žavia mergina.

Jau sausio 20-ąją jo daina „Screw me up“ atakuos Danijos, Švedijos, Suomijos ir Norvegijos radijo stočių eterį, tuo rūpinasi Skandinavijos ir Šiaurės šalių muzikos verslo atstovai. O šiandien Donny Montellas pristato kūrinį lietuviams:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.