Donatas Montvydas paruošė staigmeną gerbėjams: „Tai bus intymus susitikimas“

Po itin sėkmingų metų, kuomet atlikėjas Donatas Montvydas atstovavo Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse bei metų pabaigoje buvo nominuotas net 5-iose M.A.M.A. kategorijose, jis nesiilsi ir savo gerbėjams pristato visai kitokią muzikinę programą.

Donatas Montvydas.<br>T.Bauro nuotr.
Donatas Montvydas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-26 11:12, atnaujinta 2017-04-11 10:18

Utenos, Marijampolės, Mažeikių, Šiaulių, Telšių bei Plungės gyventojai turės išskirtinę galimybę išgirsti atlikėjo atliekamas dainas, akomponuojant styginių kvintetui.

Tai visiškai nauja Donato Montvydo koncertų koncepcija, kuomet atlikėjas savo kūriniams pritaikys klasikinės muzikos aranžuotes ir kartu su styginių kvintetu pristatys programą „Muzika širdyje“.

„Praėjusiais metais sukūrėme šou, pritaikytus arenoms, o dabar atėjo metas atiduoti duoklę gerbėjams mažesniuose miestuose, kitaip tariant – savo ištakoms, nuo kurių viskas ir prasidėjo. Kviečiu į intymų susitikimą, kurio metu pademonstruosiu kitokį save, tačiau atliekantį savo kūrinius“ – teigia atlikėjas.

Donatas džiaugiasi, kad koncertinis turas „Muzika širdyje“ – tai galimybė artimai pabendrauti su savo klausytojais bei koncertų metu pažvelgti kiekvienam į akis. Scenoje jis pasirodys kartu su ištikimais scenos bičiuliais – Mariumi Leskausku, Juozu Martinkėnu bei styginių kvintetu.

Turo datos: kovo 10 d. 19 val. Utenos kultūros centras, kovo 16 d. 19 val. Telšių Žemaitės dramos teatras, kovo 17 d. 19 val. Šiaulių „Saulės“ koncertų salė, kovo 18 d. 18 val. Marijampolės kultūros centras, kovo 25 d. 18 val. Plungės kultūros centras, kovo 30 d. 19 val. Mažeikių kultūros centras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.