Festivalyje „Weekend“ šįmet gros Arminas Van Buurenas, Alesso ir kitos žvaigždės

Trečią kartą vyskiantis didžiausias Baltijos šalyse festivalis „Weekend Baltic Festival“, užimsiantis Estijos miesto Pernu paplūdimį rugpjūčio 3-5 dienomis, skelbia pirmuosius atlikėjus.

Ryškiausia paskelbta renginio žvaigždė – Arminas Van Buurenas.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Ryškiausia paskelbta renginio žvaigždė – Arminas Van Buurenas.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2017, 10:28 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 4:49 AM

Vienas žinomiausių pasaulio didžėjų ir šokių muzikos megažvaigždė, „DJ Magazine“ išrinktas geriausiu pasaulyje net 5 kartus – Arminas Van Buurenas. Švedas Alesso, kuris užkariavo populiariausias radijo stotis su savo singlu „Heroes“, Alanas Walkeris, kuris šiemet nominuotas Britų muzikos apdovanojimui už kūrinį „Faded“. Visi jie pasirodys Estijoje.

Šalia šių vardų festivalis patvirtino, kad atlikėjų sąraše taip pat yra Kungs – didžėjus ir prodiuseris iš Prancūzijos, kuris užkariavo popmuzikos sceną su savo daina „This Girl“. Taip pat – šokių muzikos trio iš JAV „Cheat Codes“, vienas geriausių „hardstyle“ atlikėjų Brennanas Heartas, Jungtinėje Karalystėje gyvenantis Sub Focus. Iš Pernu kilęs Madisonas Marsas, kuris pasirašė sutartį su Dono Diablo leidybine kompanija, taip pat – „Tungevaag & Raaban“ ir Macky Gee, kuriuos puikiai žino į festivalius važinėjantys žiūrovai.

Superfestivalis „Weekend Festival Baltic“ šiais metais lankytojus pasitiks truputį pasikeitęs. Didžiausias pokytis – festivalio teritorija, kuri iš sau įprastos vietos pasisilinks arčiau prieplaukos. Taip pat šalia milžiniškos programos festivalis pasiūlys įvairiausių pramogų ir kempingo zoną.

Pernu paplūdimyje iškils trys scenos, kuriose per tris festivalio dienas gros apie 60 atlikėjų. Daugiau atlikėjų bus atskleista vasario 13 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.