Scenos legenda Ovidijus Vyšniauskas jubiliejų švęs didžiosiose arenose

Balandžio 8 d. Kaune ir balandžio 22 d. Klaipėdoje scenos legenda Ovidijus Vyšniauskas savo ištikimiausius gerbėjus pakvies į ypatingą, jo 60–ajam jubiliejui skirtą koncertą.

Ovidijus Vyšniauskas.
Ovidijus Vyšniauskas.
Ovidijus Vyšniauskas.
Ovidijus Vyšniauskas.
Ovidijus Vyšniauskas.
Ovidijus Vyšniauskas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 1, 2017, 9:01 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 1:32 AM

„Man voriukai per nugarą laksto, kai matau žmones, dainuojančius kartu su manimi. Tai – geriausia dovana, kurios dainininkas gali sulaukti jubiliejaus proga!“, – patikino daugiau nei 40 metų savo atliekama muzika publiką džiuginantis sukaktuvininkas.

Tikrasis O.Vyšniausko gimtadienis – kovo 19 d. Kaune su šeima gyvenantis atlikėjas jokių išskirtinių iškilmių tą vakarą neorganizuoja.

„Atšvęsiu artimiausių draugų būryje, nors mielai pabėgčiau į gamtą, pabūčiau vienas“, – sakė jubiliatas.

Kalbant apie gimtadienį O.Vyšniauską užklumpa prieštaringi jausmai. Nors jis tvirtina nemėgstąs minėti sukakčių, nes tuomet reikia visais atėjusiaisiais pasveikinti rūpintis, tačiau vertina galimybę pabendrauti, kartu pabūti su mylimais bičiuliais.

„Būtinai svečius pavaišinu kuo nors, ką esu sumedžiojęs pats. Moku paruošti ir sužvejotą žuvį. Tačiau virtuvėje dažnai nesisukinėju“, – patikino pašnekovas.

O.Vyšniauskas iki šiol prisimena vieną dovaną, gautą gimtadienio proga. Tuomet ketvirtąją klasę lankiusiam vaikinui bendramokslė įteikė storą Karlo Markso knygą.

„Knyga buvo gerokai rimtesnė nei aš tuomet!“, – juoku netvėrė dainininkas.

Gimtadienius O.Vyšniauskas yra sutikęs įvairiausiose vietose ir šalyse. Dažniausiai – scenoje. Atlikėjas šypsodamasis sako gyvenąs ne „pagal pasą“.

„Sau vis dar atrodau jaunas ir aktyvus. Vis bėgu, skubu, neturiu laiko, daug dirbu. Kartais pagalvoju apie tai, jog būtų gerai „pristabdyti arklius“, pasidžiaugti akimirka, bet šio troškimo kol kas neįgyvendinu“, – patikino pašnekovas.

Jis iki šiol „girdi“ šviesaus atminimo senelio žodžius – „Skubėkite, vaikai, tik ne zovada (šuoliais – aut. past)“.

„Elementus pasikraunu gamtoje. Pabūnu tyliai ir vėl galiu grįžti pas publiką!“, – tvirtino O.Vyšniauskas.

Jis sakė, jog geriausios jubiliejaus iškilmės bus Kauno ir Klaipėdos arenose.

Koncertiniame ture „Scenos legenda Ovidijus Vyšniauskas – 60“ skambės geriausios visų laikų dainos: „Saulė leidžias“,“Mažytė“, „Išdalinau“, „Žvaigždė rūke“, „Žemyn upe“, „Už tuos, kuriuos mylim“, „Mamai“ ir daugelis kitų.

Scenoje Ovidijui akomponuos charizmatiškasis dirigentas Vytautas Lukočius ir jo vadovaujamas orkestras „Vilniaus sinfonietta“. Kartu su atlikėju šventę kurs ritmo grupės muzikantai ir kviestiniai kol kas paslaptyje laikomi renginio svečiai.

„Kaip švęsiu? Publika dainuos, o aš jai plosiu!“, – nedvejojo O.Vyšniauskas.

Per daugiau nei 40 metų scenoje išskirtinio balso tembro savininkas yra išleidęs dešimtį solinių albumų, koncertavęs visoje Lietuvoje ir su savo dainomis aplankęs pusę pasaulio. Kompozitorius ir liaudies dainų aranžuotojas, kurio dainas dainuoja garsiausi Lietuvos atlikėjai – maestro O.Vyšniauskas – savo ištikimiems gerbėjams padovanos pačias geriausias akimirkas, pristatys naujausias dainas ir sudainuos žymiausius savo hitus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.