Išgirskite: „The Roop“ pristato naują dainos versiją ir ruošiasi koncertui Latvijoje

„The Roop“ (dešinėje) dainos remiksą sukūrė prodiuseris Wild Dee.<br>Asm. albumo ir M.Penkutės nuotr.
„The Roop“ (dešinėje) dainos remiksą sukūrė prodiuseris Wild Dee.<br>Asm. albumo ir M.Penkutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2017, 10:23 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 3:01 PM

Šiandien grupė „The Roop“ pristato puikiai įvertintos dainos „Hello“ šokių ritmu skambantį remiksą, kurį sukūrė jaunas muzikos prodiuseris Darius Dumbliauskas, kitaip žinomas kaip Wild Dee.

„Prieš sutikdamas kurti remiksą visada atsižvelgiu į originalaus kūrinio vokalą. „The Roop“ turi puikų pagrindinį vokalistą ir visus duomenis pasiektį aukščiausią lygį, dabar tereikia dar daugiau puikių kūrinių ir trupučio sėkmės“, – sakė Wild Dee.

Prodiuseris nusprendė, jog remiksas galėtų būti visiška originalaus kūrinio priešingybė. Remiksas yra lengvas, palyginus su originaliu kūriniu – daug lėtesnis. Savo sėkmingų darbų portfelyje Wild Dee jau turi Ericos Jennings, GJan, „Saulės kliošo“ ir kitų grupių dainų remiksus.

Šiuo metu grupė įrašinėja kūrinius naujam albumui ir jau šį savaitgalį, vasario 11 dieną, išvyksta į Latvijos miestą Jelgavą, kuriame koncertuos Tarptautiniame ledo skulptūrų festivalyje.

„Gera vėl lankytis Latvijoje, kurios publika visuomet puikiai mus priima. Į festivalį verta atvykti visiems. Susitikime ten ir praleiskime laiką kartu“, – kviečia „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Dainos „Hello“ remiksas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.