Kotryna Juodzevičiūtė pristato: trys geriausios Lietuvos dainos „Eurovizijoje“

Kotryna Juodzevičiūtė.
Kotryna Juodzevičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-11 13:25, atnaujinta 2017-04-10 07:31

Eurovizijos karštinei įgavus pagreitį, į pusfinalį patekę dalyviai bando stebinti naujomis dainų aranžuotėmis, pakeistomis dainų tonacijomis, skirtingais įvaizdžiais ir pasirodymais. Kontrastingi komisijos narių vertinimai iššaukia vis daugiau diskusijų, kuriuo keliu atlikėjui pasukti ir koks yra teisingas įvaizdis pristatant atstovaujamą kūrinį.

Svarstymų dėl pasirodymo turėjo ir Eurovizijos atrankos dalyvė Kotryna Juodzevičiūtė: „Po pirmojo eterio ilgai svarstėme dėl įvaizdžio keitimo. Sulaukėme daug komentarų, kad mūsų įvaizdis panašus į 2015 metų didžios „Eurovzijos“ belgų pasirodymą. Intencijų kopijuoti pasirodymą nebuvo – tiesiog pasirodymo vizija buvo futuristinė – balta spalva labiausiai atitiko lūkesčius. Perskaičius tiek daug komentarų, kad kopijuota – aprangą keitėme. Bet gi juodą rūbą scenoje dėvi kas antras atlikėjas – ar jie irgi vienas kitą kopijuoja?- diskusijai klausimą užduoda Kotryna Juodzevičiūtė.

Ne paslaptis, kad šiai atlikėjai didžioji Eurovizijos scena nėra naujiena – ji dar 2016 metais kartu su Donatu Montvydu, kaip back vokalistė pasirodė Stokholme vykusioje Eurovizijoje. Jauna atlikėja prieš didįjį Eurovizijos pusfinalį išlieka rami:“Jau pasirodėme. Jau buvome įvertinti komisijos. Dabar viskas žiūrovų rankose“, – sako Kotryna ir prieš pat Eurovizijos pusfinalio transliaciją pristato akustinę, geriausių Lietuvą atstovavusių dainų versiją. Joje, kartu su pritariančiais balsais atlikėja atlieka Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės dainą „This time“, Donato Montvydo Eurovizinį kūrinį „I‘ve been waiting for this night“ ir , žinoma, savąjį „Love Shadow“ su kuriuo atlikėja tikisi iškovoti kelialapį į Ukrainoje vyksiančią Euroviziją.

„Kaip žinia kiekvieną dainą reikia prisijaukinti, kad ji taptų lyg tavo sielos, istorijos dalis. Šiuo metu jau jaučiu, kad daina prie manęs priaugusi, tarsi pati būčiau ją rašiusi –“Love Shadow“ galima interpretuoti įvairiai. Šiuo metu turėjau tam tikrų pokyčių, išgyvenimų, matyt tai įtakojo, kad ir dainą interpretuoju kitaip nei pradžioje. Šiuo laikotarpiu į nemalonius dalykus stengiuosi žiūrėti su ironiška šypsena – kam tragedizuoti? Nuo to žmogui tik blogiau! Nežinau kodėl, bet šiomis dienomis minoras muzikoje ir mažoras širdyje man dera!“ – emocijomis ir nauju vaizdo įrašu prieš šeštadienio transliaciją dalinasi atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.