„Ruki Vverch“ vėl drebins Vilnių: prireikė papildomų bilietų

Iki šiol populiarumo aukštumose esanti grupė „Ruki Vverch“ 2017 m. kovo 4 d. dar kartą drebins Vilniaus „Siemens“ areną daugiatūkstantine žiūrovų minia.

„Ruki Vverch“ lyderis Sergejus Žukovas – jau 20 metų scenoje.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
„Ruki Vverch“ lyderis Sergejus Žukovas – jau 20 metų scenoje.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 1:14 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 5:05 AM

Organizatoriai praneša, kad susidomėjimas grupės 20 -uoju gimtadieniu sostinėje yra didžiulis – stovimi bilietai iki vasario mėnesio pradžios buvo beveik išparduoti. Siekiant, kad visi norintys galėtų dalyvauti koncerte, organizatoriams teko didinti salės planą iki didžiausio ir paleisti į prekybą papildomus stovimus bilietus, kurių, anot organizatorių, turėtų užtekti iki kitos savaitės pabaigos.

Pernai į grupės „Ruki Vverch“ koncertą Vilniuje susirinko per 8000 žiūrovų ir tai buvo vienas didžiausių koncertų Lietuvoje. Planuojama, kad šiemet koncerto populiarumas bus dar didesnis, nes grupei sukanka 20 metų.

Niekas nebūtų įsivaizdavęs, jog ir po 20 metų koncertinės veiklos į grupės pasirodymus plūs pilnos arenos gerbėjų. Rusijoje į grupės 20-ojo gimtadienio koncertus didžiausiose arenose bilietai buvo išparduoti ir jau dabar skelbiamos papildomų koncertų datos.

„Ruki Vverch“ grupės vadyba iš organizatorių reikalauja nepriekaištingo pasiruošimo koncertui. Techniniai reikalavimai koncertui prilygsta kai kurių pasaulinio lygio žvaigždžių pasirodymams. Jau dabar yra aišku, jog tai bus sudėtingiausias ir didžiausias grupės koncertas per visą „Ruki Vverch“ gyvavimo laikotarpį.

Daugiau nei 20 metų su pertrauka scenoje esančio grupės lyderio Sergejaus Žukovo kūryba nepraranda publikos susidomėjimo iki šiol, o šiuo metu išgyvena antrą karjeros viršūnę. Visi gerbėjai kovo 4 d. Siemens arenoje galės išgirsti legendiniais hitais tapusias dainas: „18 mne uže“, „Student“, „Čiužyje guby“ ir kitus gerai žinomus senus ir naujus hitus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?