Donatą Montvydą sujaudino merginos iš Plungės laiškas: „Tai labai nuoširdu“

Donatas Montvydas po itin sėkmingų metų bei didžiausių savo karjeroje koncertų arenose žengė netikėtą žingsnį – atskleidė, kad kovo mėnesį apsilankys net šešiuose mažesnių miestų kultūros centruose.

Donatą Montvydą sujaudino į namus atsiųstas gerbėjos laiškas.<br>G.Bitvinsko ir asmeninio albumo nuotr.
Donatą Montvydą sujaudino į namus atsiųstas gerbėjos laiškas.<br>G.Bitvinsko ir asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 11:12 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 5:21 AM

Šį žingsnį paskatino itin jautrus gerbėjos laiškas.

„Gerbėjai yra tai, kas koreguoja kai kuriuos sprendimus ir padeda priimti tinkamus sprendimus. Jautrus gerbėjos Monikos iš Plungės laiškas padėjo galutinai nuspręsti – šį pavasarį apsilankyti mažesniuose miestuose.

Visada sakau, kad koncertai mažesnėse erdvėse leidžia pažvelgti kiekvienam klausytojui į akis, o tai yra vienas geriausių dalykų“, – atvirauja Donatas.

Paklaustas apie gerbėjos laišką, atlikėjas neslėpė, kad tai buvo itin nuoširdus ir atviras prisipažinimas. Laiške mergina ne tik išliejo sielvartą dėl atlikėjo pasirinkimo paskutinius šou pristatyti tik didžiausiose šalies arenose, į kuriuos mergina neturi galimybės nuvykti, bet ir atskleidė mokanti visų Donato dainų tekstus atmintinai.

Šis laiškas atlikėją pasiekė ne per socialinius tinklus, tačiau į namų pašto dėžutę, kas sukėlė didelę nuostabą.

„Praėjusiais metais sukūrėme šou, pritaikytus tik arenoms, todėl paskutinis turas įvyko tik didžiosiose arenose, o dabar atėjo metas atiduoti duoklę gerbėjams mažesniuose miestuoseliuose, kitaip tariant atiduoti duoklę savo ištakoms, nuo kurių viskas ir prasidėjo“, – teigia atlikėjas.

Naujoje programoje D.Montvydas pasirodys su styginių kvintetu bei atliks kūrinius, su specialiai šiam turui pritaikytomis aranžuotėmis, kuomet popmuzika suskambės pritariant styginiams instrumentams.

Kartu su D.Montvydu į koncertines gastroles leisis bei gerbėjus apšildys „Lietuvos balso“ titulą turinti jauna atlikėja Justina Budaitė, ne kartą įrodžiusi savo balso išskirtinumą.

Koncertinis turas „Muzika širdyje“ įvyks kovo 9 d. – Utenoje, kovo 16 d. – Telšiuose, kovo 17 d. – Šiauliuose, kovo 18 d. – Marijampolėje, kovo 25 d. – Plungėje ir kovo 30 d. Mažeikiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.