Festivalyje „Weekend“ – Martinas Garrixas, Deadmau5 ir dar daugiau žvaigždžių

Rugpjūčio 3-5 dienomis vyksiantis „Weekend Baltic“ festivalis atveža geriausius šokių muzikos atlikėjus į Estijos miesto Pernu paplūdimį.

Festivalyje gros ir kauke veidą slepiantis kanadietis Deadmau5.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Festivalyje gros ir kauke veidą slepiantis kanadietis Deadmau5.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-13 11:41, atnaujinta 2017-04-10 05:21

Antrame atlikėjų paskelbime atsirado tokie vardai kaip Martinas Garrixas, kurio sugrįžimas buvo laukiamas jau nuo praėjusių metų emocionalaus pasirodymo. Kanadietis Deadmau5 buvo labiausiai geidžiamas festivalio gerbėjų, todėl šiais metais jį bus galima pamatyti grojantį Pernu paplūdimyje.

JAV duetas „Rae Sremmurd“, kuris pasiekė „topų“ viršūnes su savo daina „Black Beatles“, o taip pat – „Grammy“ apdovanojimą pelnę britai „Clean Bandit“ taip pat pasirodys festivalio scenoje.

„Weekend Baltic“ atlikėjų sąrašas pasipildė ir kylančia žvaigžde iš Brazilijos Alko, kuris gerbėjų širdis užkariavo daina „Hear Me Now“. Iš Prancūzijos kilęs hauso atlikėjas Tchami, „Radical Redemption“ ir „Bass Modulators“ iš Nyderlandų, amerikietis Jauz, Alexas Mattsonas ir Proteus iš Suomijos – visi jie pasirodys festivalyje. Be abejo, atlikėjų sąrašas pasipildys ir Estijos atlikėjais: NOËP, Púr Múdd, Futuristik, Kristjan Hirmo ir MHKL.

Iki šiol festivalis jau yra paskelbęs šiuos 2017-ųjų sezono atlikėjus: Alanas Walkeris, Alesso, Arminas van Buurenas, Brennanas Heartas, „Cheat Codes“, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Sub Focus ir Tungevaag & Raaban.

Didžiausias Baltijos šalyse vyksiantis festivalis „Weekend Baltic“ pasiūlys savo lankytojams plačią programą ir įvairių pramogų bei didžiulę stovyklavietę. Festivalyje bus trys scenos ant Pernu paplūdimio pakrantės ir pasirodymus surengs apie 60 atlikėjų per tris festivalio dienas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.