Debiutinį albumą „Queen“ išleidžiantis Ten Walls jį pristatys koncertu Vilniuje

Elektroninės muzikos atlikėjas ir prodiuseris Marijus Adomaitis, pasauliui žinomas Ten Walls slapyvardžiu, 2017-uosius pradėjo stipriai – kovo 15 d. gerbėjus pagaliau pasieks debiutinis jo albumas „Queen“, o per pasaulį nuvilnys jo pristatymo koncertai.

Ten Walls.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Ten Walls.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2017, 10:52 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 12:36 PM

Kovo 15 d. lietuviai galės džiūgauti dvigubai – turą po pasaulį „Ten Walls“ pradės Vilniaus menų fabrike „Loftas“, o koncerto metu jie pirmieji ir vieninteliai galės įsigyti naująjį albumą „Queen“ gyvai. Vėliau albumas Lietuvoje bus parduodamas tik internetu.

„Visada žinojau, kad šis albumas bus tarsi knyga, kurią gali klausyti, vartyti ir skaityti vienu metu.

Tačiau papasakoti viską, kas slepiasi jo puslapiuose, reiktų dar atskiros knygos. Muzikine prasme „Queen“ savo vietą atranda džiazo, hauso, triphopo ritmai, taip pat grįžtu prie savo šaknų – klasikinės muzikos.

Aišku, Ten Walls braižas išlieka, tik įgauna vis naujas formas. Garsų šiame albume tikrai daug. Jiems skirti ir du CD, kurių vienas labiau sukurtas klausymui, o kitas šokiams“, – pasakoja atlikėjas.

Vakarą pradės ir pirmą kartą „Lofto“ scenoje pasirodys Italijoje reziduojantis didžėjus Idriss D. Albumo „Queen“ pristatymo metu skambės visiškai nauji ir dar niekur negirdėti Ten Walls kūriniai, tačiau klausytojai turės galimybę išgirsti ir jau žinomus bei į „BBC Radio 1“ patekusius, aukščiausias vietas Europos „topuose“ užėmusius hitus, tokius kaip „Requiem“ ar „Walking with Elephants“.

Pernai metais Europoje ir Azijoje naują programą „Equalized“ pristatęs Marijus gimtinėje groja itin retai. Tai bus trečiasis „Ten Walls“ pasirodymas Lietuvoje. Pasak atlikėjo, menų fabrikas „Loftas“ yra viena mėgstamiausių jo vietų Vilniuje.

Debiutinį albumą „Queen“ pristatantis „Heineken Live: Ten Walls“ pasirodymas Vilniuje – jau kovo 15 d., menų fabrike „Loftas“. Bilietai prekyboje – netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.