Į sceną grįžtantis SEL lyderis Egidijus Dragūnas gimtadienį švęs „Žalgirio“ arenoje

Jau paskelbta – vienas brangiausių ir populiariausių visų laikų atlikėjų Egidijus Dragūnas–SEL sugrįžta į didžiąją Lietuvos sceną.

SEL lyderis į sceną grįžo po poros metų pertraukos.<br>M.Patašiaus nuotr.
SEL lyderis į sceną grįžo po poros metų pertraukos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 3, 2017, 10:34 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:56 PM

Lietuvos krepšinio 95-mečio jubiliejaus, kodiniu pavadinimu K95, prodiuseriai oficialiai skelbia – skandalingoji grupė SEL ruoš vieną iš trijų grandiozinių šou dalių balandžio 23 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Jau beveik dvejus metus negroju Lietuvoje. Šiam pasirodymui ruošiu specialų dainų sąrašą, su kuriuo padarysiu labai labai gerą šou“, – trumpą, bet efektingą pažadą duoda Egidijus Dragūnas.

Atlikėjas išduoda vieną svarbiausių detalių – priežastis, kodėl savo sugrįžimui į Lietuvos sceną pasirinko būtent krepšinio jubiliejui skirtą šou, nėra atsitiktinė. Tą dieną Lietuva ir užsienio svečiai paminės ne tik šiais metais svarbiausią sukaktį krepšiniui.

„Būtent tą dieną, kai visa Lietuva švęs krepšinio gimtadienį, bus ir mano gimtadienis. Tai pagalvojau, kad man bus labai malonu savo gimtadienį atšvęsti tokioje didelėje salėje, kartu su tokiais svarbiais žmonėmis“,- sako E.Dragūnas.

Balandžio 23 d. K95 trijose specialiose pasauliniams sportiniams renginiams būdingose šou dalyse pasirodys dar dvi didžiosios žvaigždės – scenos karalienė Džordana Butkutė bei žymiausius krepšinio hitus parašęs Linas Adomaitis.

Išskirtinai tik šiam vakarui abu atlikėjai kartu su režisieriais, choreografais ir žymiausiais muzikantais ruošia nenutrūkstamas šou dalis, kuriuose netrūks kokybiško garso, inovatyviausių efektų, netikėtos scenografijos bei žymių kviestinių svečių ir net pačių krepšininkų, sužibėsiančių netikėtuose amplua.

Išskirtiniame K95 šou už vedėjo vairo stos nuo krepšinio neatsiejamas Marijonas Mikutavičius.

Įspūdingiausio renginio metu bus paskelbti ir apdovanoti labiausiai krepšiniui nusipelnę žmonės, kartu su svarbiausiais krepšinio autoritetais ir žymiausiais krepšininkais prisimenama jau 95 metus trunkanti krepšinio istorija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.