„Lietuvos balso“ laimėtoja Justina Budaitė pradeda solinę karjerą: padeda ir D. Montvydas

Apie Justiną Budaitę ir jos talentą daugelis sužinojo 2015 metais, kai jauna mergina laimėjo muzikinį projektą „Lietuvos balsas“.

Justina Budaitė.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Justina Budaitė.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2017, 9:57 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 1:21 PM

Šiandien atlikėja tęsia pradėtus darbus ir jau šį trečiadienį kartu su Donatu Montvydu žada pristatyti naujausią kūrinį „Ten kur tu“.   „Turbūt pastaruosius metus pavadinčiau kaip „viešos tylos metais“, nes muzikos ir dainavimo aš neapleidau, tačiau viešai to nedemonstravau.

Vokalo pamokos, muzikiniai festivaliai, keliavau su D.Montvydu į „Euroviziją“ Švedijoje, tačiau savyje vis dar ieškojau apsisprendimo dėl solinės karjeros, su kuo turėčiau dirbti ir kuo pasitikėti“, – atvirauja atlikėja.   Trečiadienį atlikėja Justina kartu su D.Montvydu pristatys kūrinį, kuriame, pasak paties Donato, savo sprendimais duetas yra nestandartinis.   „Mano pažintis su Justina prasidėjo muzikiniame projekte, ten ji tapo mano komandos nare. Negali paneigti jos gabumų ir likti abejingas potencialui, kurį ji turi. Mano tikslas – jai suteikti priemones ir sukurti galimybes būti išgirstai“, – teigia D.Montvydas.   Kūrinys, kurį pristatys atlikėjai, iš tiesų yra nestandartinis, tačiau staigmeną, kurią paruošė D.Montvydas, klausytojai galės išgirsti jau šį trečiadienį.

„Prodiusuodamas Justinos dainą turėjau vienintelę ambiciją, išspausti geriausią įmanomą rezultatą iš to, ką turėjau. Ieškojimai lėmė sprendimus, kurie buvo visai netikėti – Justinos nauja spalva, kuri sukuria ypatingą ryšį su daina, skambesys, kuris atitinka mano kokybės standartą“, – teigia Donatas.   Justina neslepia džiaugsmo galėdama stebėti procesą iš vidaus, nes tai daro vienas ryškiausių muzikos profesionalų Lietuvoje.   „Donatas labai užimtas, tačiau labai džiaugiuosi, kad tai nebuvo priežastis neskirti man laiko. Darbas vyksta puikiai! Suprantame vienas kitą, nes pasitikime vienas kitu. Darbas studijoje yra neįkanojamas, nes būtent ten visa magija ir vyksta“, – džiaugiasi atlikėja. 

J.Budaitę bus galima išgirsti D.Montvydo koncertinio turo metu, kuris prasidės jau šį ketvirtadienį Utenos kultūros centre, metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje