Išgirskite: Justina Budaitė ir Donatas Montvydas pristato dainą „Ten kur tu“

Justina Budaitė ir Donatas Montvydas.<br>„Fotogenijų“ ir G.Bitvinsko nuotr.
Justina Budaitė ir Donatas Montvydas.<br>„Fotogenijų“ ir G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2017, 10:15 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 10:07 AM

Pirmadienį atlikėja Justina Budaitė pranešė apie beveik dviejų metų tylos nutraukimą bei muzikinės karjeros planus. Šį rytą ji pristato naują savo kūrinį „Ten kur tu“, kurį prodiusavo ir kartu atliko vienas ryškiausių šalies atlikėjų – Donatas Montvydas.

„Šis kūrinys man asmeniškai reiškia labai daug, tai mano nauja pradžia – naujas skambesys“, – atvirauja atlikėja.

Prie naujos atlikėjos dainos daug prisidėjo D.Montvydas. Jis ne tik kartu atliko kūrinį nestandartiniame dueto amplua, bet ir jį prodiusavo.

„Prodiusuojant Justinos dainą turėjau vienintelę ambiciją, išspausti geriausią rezultatą. Ieškojimai lėmė sprendimus, kurie buvo visai netikėti – Justinos nauja spalva, kuri sukuria ypatingą ryšį su daina, skambesys, kuris atitinka mano kokybės standartą“, – teigia Donatas.

Jauna ir perspektyvi atlikėja, 2015 metais tituluota „Lietuvos balsu“, teigia, kad naujausias kūrinys jai labai artimas ir paliečiantis daugeliui aktualią temą.

„Daina yra apie susvetimėjimą, kai tu myli žmogų ir nori būti su juo, bet jis tau tapo svetimas, nebe tas. Ši tema yra aktuali beveik kiekvieno gyvenime“, – pasakoja Justina. Pasakodama apie artimiausius karjeros planus, mergina neslepia, kad ruošiasi išleisti albumą bei išbandyti jėgas nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

Tiesa, merginai jau teko stovėti didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje, kaip pritariančiai D.Montvydo vokalistei.

Jau šį ketvirtadienį J.Budaitė kartu su D.Montvydu leisis į pastarojo atlikėjo koncertinį turą, kuris startuos Utenos kultūros centre.

Trečiadienį 13 valandą D.Montvydas lankysis tiesioginėje portalo lrytas.lt konferencijoje, kurioje atsakys į skaitytojų klausimus – apie naująjį turą, karjeros ir asmeninio gyvenimo planus.

Naujasis kūrinys „Ten kur tu“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.