Penktadienį tiesioginėje lrytas.lt konferencijoje – grupė „Man-go“

Grupė „Man-go“ penktadienį atsakys į lrytas.lt skaitytojų klausimus.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Grupė „Man-go“ penktadienį atsakys į lrytas.lt skaitytojų klausimus.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2017, 7:32 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 8:40 AM

Penktadienio popietę portalo lrytas.lt skaitytojai turės galimybę pabendrauti su grupe „Man-go“, kurios atliekamos dainos Lietuvoje garsiai skamba jau beveik du dešimtmečius.

Neseniai nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finale savo pasirodymu ir TV žiūrovus, ir Klaipėdos „Švyturio“ arenoje susirinkusią publiką sužavėjusios grupės narės 13 valandą svečiuosis portalo lrytas.lt studijoje, kur jas kalbins muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys.

Tiesioginę pokalbio transliaciją galėsite stebėti portale lrytas.lt, o taip pat – portalo feisbuko paskyroje. Ir portalo transliacijos komentarų skiltyje, ir feisbuke galite užduoti klausimus, į kuriuos atsakys grupės dainininkės.

Dar 1998-aisiais daina „Pavasariniai žiedai“ išgarsėjusi grupė koncertavo iki 2008-ųjų, kai jos narės pasuko savais keliais.

Per šį laikotarpį grupė įrašė dešimtis dideliais hitais tapusių dainų – „Raskila“, „Alyvos“, „Pumpurėliai“, „Tavęs prašau“ ir daugelį kitų. Grupės albumai išpirkti rekordiniais tiražais, o atsisveikinusios grupės geriausioms dainoms sutalpinti prireikė net trijų rinktinių kompaktinių plokštelių.

2014-aisiais „Man-go“ sugrįžo į sceną – pakitusia sudėtimi, kurioje ir toliau dainuoja grupės lyderė Rima Petrauskytė-Malašičevė.

2015-aisiais grupė išleido albumą „Aš taip norėčiau“, kuriame skambėjo ir šiuolaikiškai perdirbti senieji hitai, ir nauji kūriniai.

Atgimusios grupės populiarumą liudija ne tik koncertai, bet ir pernai išleistas hitas „Paviršius širdies“ – „YouTube“ jis tapo viena populiariausių lietuviškų metų dainų, iki šiol surinkęs per 5,2 milijono perklausų.

Vieno pirmųjų „Man-go“ išleistų hitų „Svetimi“ naujoji versija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.