Po pusmečio pertraukos Violeta ir Vilius Tarasovai pristato naujieną

Violeta ir Vilius Tarasovai.<br>„Pix studija“ nuotr.
Violeta ir Vilius Tarasovai.<br>„Pix studija“ nuotr.
Violeta ir Vilius Tarasovai.<br>„Pix studija“ nuotr.
Violeta ir Vilius Tarasovai.<br>„Pix studija“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 14, 2017, 9:46 AM, atnaujinta Apr 21, 2017, 1:13 PM

Daugiau nei 10 metų kartu esantis muzikinis duetas Violeta ir Vilius Tarasovai po šešių mėnesių pertraukos pristato naują dainą „Deimantas sniege“.

Po paskutinio kūrinio „Alio alio“ sėkmės jiedu pratęsė bendradarbiavimą su talentingu muzikantu ir kompozitoriumi Ąžuolu Paulausku iš Kauno.

Violeta ir Vilius laikosi nuomonės, kad kūrinius reikia įrašinėti ne pagal kažkokias nerašytas pramogų pasaulio taisykles, kas du mėnesius, o tuomet, kai daina puikiai tinka arba yra specialiai parašoma atlikėjams.

„Naujausia mūsų daina, kaip dažniausiai ir būna, yra apie meilę. Yra suskaičiuota, kad 9 iš 10 kūrinių muzikos pasaulyje yra būtent apie šį jausmą. Džiaugiuosi galutiniu rezultatu, kuriuo galime pasidalyti su klausytojais ir pristatyti darbą radijo stotims“, – sakė Violeta.

Tiek žodžius, tiek muziką „Deimantas sniege“ parašė Ąžuolas. Tarasovai neslepia susižavėjimo šiuo muzikiniu talentu ir džiaugiasi kūrybiniais ieškojimais, kurių rezultatas – nauja daina.

„Tekstas gana paprastas, bet nėra primityvus. Ir jį galima įvairiai interpretuoti. Juk deimantai gali būti ir nenuglūdinti, ir nušlifuoti, – komentavo V.Tarasovienė. – Tuo tarpu muzikinė kūrinio dalis labai užvedanti ir puikiai atitinka mano bei Viliaus skonį.“

Vokalinių partijų įrašai vyko Kaune, juose dalyvavo ir pats kompozitorius Ą.Paulauskas.

„Sudainuoti savo partijas mums paprastai užtrunka įvairiai – kartais įrašą padarome per valandą, o kartais ir keturių būna mažai. Šį kartą užtrukome ilgėliau, nes vyko tikri muzikiniai ieškojimai kartu su dainos autoriumi.

Ąžuolas nustebo, kad mes sveikai reaguojame į kritiką bei atsižvelgiame į jo pasiūlymus. Bet būtent tokiu būdu ir galima pasiekti geriausią rezultatą“, – mintimis dalijosi V.Tarasovas.

Vilius pridūrė, kad po įrašų sesijos jie su Violeta ir kompozitoriumi Ą.Paulausku dar dvi savaites šlifavo kiekvieną „Deimantas sniege“ vietą, kad būtų maksimaliai patenkinti rezultatu.

Tarasovai prasitarė, kad šiuo metu dirba ir ties trečiu bendru darbu su Ąžuolu. Muziką kompozitorius jau parašė, o prie kūrybinio proceso prisidės ir V.Tarasovienė – atlikėja rašo tekstą.

„Bet galutinio rezultato dar neturiu. Kaip ir minėjau, mes nekepame vienos dainos po kitos. Net nelabai įsivaizduoju, kaip tai būtų galima padaryti. Su kiekvienu kūriniu reikia susigyventi. Net prieš pristatant publikai, reikia su juo susibičiuliauti“, – šypteli pašnekovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.