Prabilo „Eurovizijoje“ užpakalį rodęs chuliganas: norėjau padėti Džamalai

Į sceną „Eurovizijoje“ užlipęs ir sėdmenis parodęs ukrainietis – laisvėje, tačiau ši istorija jam gali baigtis liūdnai.

Per Džamalos pasirodymą užpakalį parodęs vyras teigia nenorėjęs jos įžeisti.<br>„Scanpix“/„Reuters“ nuotr.
Per Džamalos pasirodymą užpakalį parodęs vyras teigia nenorėjęs jos įžeisti.<br>„Scanpix“/„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2017, 7:11 PM, atnaujinta May 18, 2017, 7:22 PM

Žurnalistu save vadinantis Vitalijus Sediukas „Eurovizijos“ finale šeštadienį užsiropštė į sceną ir per praėjusių metų laimėtojos Džamalos pasirodymą nusimovė kelnes.

Dėl milijonus TV žiūrovų nustebinusio poelgio jis atsidūrė areštinėje, iš kurios jau paleistas, bet iki teismo negalės išvykti iš Ukrainos.

Iš 28 metų vyro paimtas užsienio pasas, skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti, jis įpareigotas atvykti į bylos svarstymą. V.Sediukui už chuliganizmą gresia penkeri metai nelaisvės.

Pokštininkas jau yra išgarsėjęs išsišokimais užsienyje – JAV per filmų premjeras yra įsiveržęs ant raudonojo kilimo, klaupęsis prieš aktorius ir įsikniaubęs jiems į tarpkojį.

Taip jis yra padaręs su kino žvaigždėmis Leonardo DiCaprio ir Bradley Cooperiu.

Be to, ukrainietis yra prisigretinęs prie socialinių tinklų žvaigždės Kim Kardashian ir bandęs pabučiuoti jai į užpakalį, per „Grammy“ apdovanojimų ceremoniją įsiveržęs į sceną atsiimti prizo vietoj dainininkės Adele ir iškrėtęs daug kitų ne itin skoningų pokštų.

Poelgį per „Euroviziją“ Rusijos žiniasklaidai V.Serdiukas komentavo kaip pagarbos dainininkei Džamalai ženklą ir norą jai padėti.

Eurovizija“ dainininką išgarsina metams, o aš ją išgarsinau visiems laikams“, – kalbėjo pokštininkas ir patikino, kad nėra beprotis. 

62-osios „Eurovizijos“ aistros dar nenuslūgo

Žibalo į ugnį įpylė penktąją vietą konkurse užėmęs švedas Robinas Bengtssonas, kurį nuvylė laimėtojo portugalo Salvadoro Sobralio kalba. S.Sobralis sukritikavo konkurse skambančią „muziką, kuri yra tarsi greitai paruošiamas maistas“.

R.Bengtssonas, kurio pasirodymas buvo puikiai surepetuotas, o daina – atitinkanti komercinės muzikos skambesį, šiuos žodžius priėmė asmeniškai.

„Man patinka tavo daina ir taip, kaip ją atlieki, bet tavo kalba buvo žemiau laimėtojo lygio. Muzika, kuri yra kaip greitai paruošiamas maistas, gali būti geriausias dalykas pasaulyje – tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje. Kaip ir graži daina, tokia kaip tavo. Visiems pakaks vietos“, – socialiniuose tinkluose paskelbė švedas.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.