Atskleista „Radistai Castle“ pagrindinė žvaigždė: atvyksta įžymus danas

„Radistai“ praneša: šiemet Trakų pilis į stebuklingą „Radistai Castle“ pavirs pirmąjį rugpjūčio penktadienį. 

Martinas Jensenas.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
Martinas Jensenas.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2017, 11:49 AM, atnaujinta May 22, 2017, 11:51 AM

Antrąkart istorinę šalies pilį šturmuosiantys dueto nariai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius visus elektroninės muzikos gerbėjus sukvies jau rugpjūčio 4 d. 

Pernai pirmą kartą vykusiame vienos dienos festivalyje, į kurį buvo išpirkti visi bilietai, grojo viena didžiausių šokių muzikos žvaigždžių – EDX. Šiandien oficialiai pranešta, kad ryškiausia žvaigžde šių metų festivalyje bus populiarusis danas Martinas Jensenas.


„Pernai į pirmą kartą surengtą festivalį „Radistai Castle“ buvo išpirkti visi bilietai. Neabejojame, kad kartu su M.Jensenu sukviesime nemažesnę gerbėjų minią, todėl raginame bilietais pasirūpinti iš anksto“, – sakė J.Nainys.

„Antrą kartą kviečiame visus į Trakų pilį, kuri ne tik pakeis pavadinimą į „Radistai Castle“, bet ir taps geriausiu šokių muzikos klubu po atviru dangumi“, – teigia R.Mackevičius.

Danijos didžėjus ir prodiuseris M.Jensenas geriausiai žinomas iš 2016 m. išleisto superhito „Solo Dance“. M.Jensenas gimė nedideliame Silkeborgo mieste Danijoje. 

Baigusi automechanikų mokslus, būsimoji elektroninės muzikos žvaigždė dirbo savo tėvui priklausančioje žemės ūkio mašinas parduodančioje įmonėje. Laisvu nuo darbo metu M.Jensenas tobulinosi kaip didžėjus ir svajojo apie apšvietėjo karjerą.

„Mane žavėjo tokie muzikos kūriniai, kuriuos kartą išgirdęs, dar ilgai nešiojiesi galvoje. Būtent tokią muziką svajoju kurti ir pats“, – karjeros pradžią prisimena M.Jensenas. 

Jau pirmieji dano singlai sulaukė didelės sėkmės, jo „Facebook“ puslapio sekėjų skaičius labai greitai peržengė milijoninę ribą. 

Debiutiniame hite „Si“ M.Jensenas panaudojo garsiojo futbolininko Christiano Ronaldo balsą. Antro hito „All I Wanna Do“ sėkmė įrodė, kad jaunasis danas ilgam įsitvirtino geriausių elektroninės muzikos atlikėjų olimpe.

Didįjį populiarumą atnešė trečiasis M.Jenseno singlas „Solo Dance“. Pernai išleistas kūrinys tapo vienu iš didžiausių 2016-ųjų metų hitų. 

Įdomu tai, kad „Solo Dance“ vokalo partijas įrašiusi dainininkė panoro likti inkognito. „Ji norėjo likti paslaptyje, ir mes duotą pažadą ištesėjome“, – sako M.Jensenas. „Solo Dance“ sėkmė buvo milžiniška – vien „Spotify“ platformoje daina buvo perklausyta daugiau nei 122 mln. kartų. 

Netrukus M.Jensenas buvo išrinktas į geriausių pasaulyje didžėjų šimtuką, kurį kasmet skelbia įtakingas elektroninės muzikos leidinys „DJ Mag“. Jis yra pirmasis Danijos muzikos atstovas, į šį sąrašą patekęs nuo 2007 m. 

„Kaip didžėjui, man tai didžiulis įvetinimas. Sunku suvokti, kai tavo kūrinys pasiekia populiariausių hitų topų viršūnes JAV ar D.Britanijoje“, – sako M.Jensenas. „Kitas mano žingsnis – viso pasaulio užkariavimas“.

M.Jenseno hitas „Solo Dance“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.