Festivalyje „Weekend Baltic“ - seksualioji popžvaigždė Bebe Rexha

Festivalis „Weekend Baltic“, kuris Estijos mieste Pernu vyks rugpjūčio mėnesį, patvirtino, kad jame šįmet pasirodys atlikėja Bebe Rexha, dirbusi kartu su G-Eazy, Davidu Guetta ir Martinu Garrixu. 

 Bebe Rexha pirmą sykį viešės Baltijos šalyse.<br>AP nuotr.
 Bebe Rexha pirmą sykį viešės Baltijos šalyse.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2017, 10:38 AM, atnaujinta May 22, 2017, 10:44 AM

Albanų kilmės JAV popžvaigždė, garsėjanti daugybe hitų ir seksualiu įvaizdžiu, į Baltijos šalis atvyksta pirmą sykį.

Kartu paskelbta, kad prie festivalio atlikėjų sąrašo jungiasi Nyderlandų didžėjus ir prodiuseris R3hab, taip pat Valentino Khanas, kuris festivalio organizatoriams savo reikalavimų sąraše nurodė, jog užkulsiuose privalo būti dvi patrauklios merginos su godzilos ir driežo kostiumais. 

Taip pat festivalyje pasirodys perspektyvus Suomijos duetas „The Second Level“ ir Estijos žvaigždė Stigas Rästa su nauju projektu „Kisma“.
 
Prieš tai „Weekend Baltic“ festivalis paskelbė apie šiuos dalyvausiančius atlikėjus: Alaną Walkerį, Alesso, Alexą Mattsoną, Almą, Andresą Puuseppą, Alok, Arminą van Buureną, „Bass Modulators“, „Bombossa Brothers“, Brennaną Heartą, „Camo & Krooked“, „Cartoon“, „The Chainsmokers“, „Chase & Status“, „Cheat Codes“, „Clean Bandit“, „Coverk x Byte“, deadmau5, Doną Diablo, Futuristik, Flux Pavillion, GTA, Jauz, Kristjaną Hirmo, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Martiną Garrixą, MHKL, „Matrix & Futurebound“, NOEP, Proteus, Radical Redemption, „Rae Sremmurd“, Sub Focus, Syn Cole, „Tungevaag & Raaban“. Kita atlikėjų skelbimo banga vyks gegužės 29 dieną.

B.Rexhos vaizdo klipas "I Got You":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.