Netikėta: vietoj Ruslanos „Eurovizijos“ finale Kijeve turėjo dainuoti Lady Gaga

Gegužės viduryje Kijeve surengtame „Eurovizijos“ konkurso finale kaip ypatinga viešnia pasirodė 2004-aisiais šį konkursą laimėjusi ukrainietė Ruslana.

Ukrainiečiai nerado galimybių apmokėti Lady Gagos kelionės ir nakvynės išlaidų.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Ukrainiečiai nerado galimybių apmokėti Lady Gagos kelionės ir nakvynės išlaidų.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2017, 7:15 PM

Tačiau, pasirodo, pagal pradinį konkurso rengėjų sumanymą scenoje turėjo pasirodyti visai kita atlikėja – JAV popžvaigždė Lady Gaga.

Tai Ukrainos muzikiniam naujienų portalui „Karabas“ atskleidė pernai „Euroviziją“ laimėjusios dainininkės Džamalos prodiuseris Igoris Tarnapolskis.

Prieš metus Švedijoje kaip ypatingas „Eurovizijos“ svečias pasirodė JAV dainininkas Justinas Timberlake'as.

Šis sumanymas buvo puikiai įvertintas konkurso gerbėjų, tad nuspręsta, kad ryški tarptautinė žvaigždė savo šou „Eurovizijos“ finale rengs kasmet.

Šįmet buvo ilgai slepiama, kam bus patikėta tokia garbė. Kad dainuos Ruslana, buvo atskleista, iki finalo likus vos savaitei.

I.Tarnapolskis tvirtino, kad buvo sumanyta visai kitaip – scenoje turėjo pasirodyti Lady Gaga. Tai jam esą atskleidė britas, prodiusuoti konkurso transliaciją pasamdytas Stuartas Barlow.

Anot jo, dainininkė buvo pasiruošusi išskirtinį numerį sukurti ir parodyti be honoraro. Buvo prašoma tik pasirūpinti jos ir muzikantų bei šokėjų komandos kelione, nakvyne, repeticijomis, maitinimu. Tai būtų kainavę apie 100-200 tūkstančių JAV dolerių.

Tačiau konkurso rengėjai nusprendė, kad tokia suma, per didelė, ir teisę pasirodyti atidavė Ruslanai.

„Konkurso biudžetas siekė 30 milijonų eurų, o poros šimtų tūkstančių JAV dolerių Lady Gagai nesurado“, - stebėjosi I.Tarnapolskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.